ΛΑΕ: πολιτική η δίωξη της Τασολάμπρου από τη ΒΕΜΕΚΕΠ

Η ΛΑΕ Μαγνησίας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την πολιτική δίωξη - απόλυση της εργαζόμενης και συνδικαλίστριας Χρυσούλας Τασολάμπρου α...Η ΛΑΕ Μαγνησίας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την πολιτική δίωξη - απόλυση της εργαζόμενης και συνδικαλίστριας Χρυσούλας Τασολάμπρου από την εργοδοσία της ΒΕΜΕΚΕΠ.

Η ΛΑΕ Μαγνησίας θεωρεί πως είναι απαράδεκτο και αποτελεί ντροπή για τις κοινωνίες του 21ου αιώνα να διώκονται εργαζόμενοι για τις ιδέες τους και την συνδικαλιστική τους δραστηριότητα. Τέτοια φαινόμενα μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω και μας προετοιμάζουν για ένα ακόμη πιο μαύρο μέλλον, υποταγμένο στις πολιτικές που υπαγορεύει το κεφάλαιο στους πολιτικούς του αντιπροσώπους.

Ο αγώνας των εργαζόμενων για καλύτερες συνθήκες δουλειάς, για ανθρώπινες απολαβές και για συντάξεις που να ταιριάζουν σε  ελεύθερους ανθρώπους και όχι σε δούλους θα είναι διαρκής και ανυποχώρητος, μέχρι τη στιγμή που θα οικοδομηθεί μια κοινωνία δίκαιη που θα προσφέρει χώρο και στους παραγωγούς του κοινωνικού πλούτου και όχι σ' αυτούς που τον ιδιοποιούνται.

Καλούμε τους εργαζόμενους της ΒΕΜΕΚΕΠ και κάθε ελεύθερο πολίτη και εργαζόμενο του Βόλου να δώσουν δυναμικό παρών στην κινητοποίηση των φορέων και των συνδικάτων έξω από τα Δικαστήρια του Βόλου την Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη και ώρα 9πμ για να απαιτήσουμε την άμεση επαναπρόσληψη της Χρυσούλας Τασολάμπρου και το σταμάτημα κάθε είδους συνδικαλιστικής δίωξης - απόλυσης για όλους όσους αγωνίζονται για μια ζωή με δουλειά και δικαιώματα, για μια ζωή που να δικαιώνει το νόημά της.

Χρειάστηκαν δισεκατομμύρια χρόνια για να σηκωθεί και να σταθεί ο άνθρωπος όρθιος στα δυο του πόδια. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τον ξαναγυρίσει στα τέσσερα.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3115879494622321616

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item