Μελισσοκόμος στο Πήλιο έγινε πασίγνωστος ηθοποιός!

Ενα διαφορετικό τρόπο ζωής επέλεξε να τραβήξει ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης από αυτόν που είχε εως τώρα στην πρωτεύουσα. Ο ηθοπ...


Ενα διαφορετικό τρόπο ζωής επέλεξε να τραβήξει ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης από αυτόν που είχε εως τώρα στην πρωτεύουσα.
Ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει τα δικά του μελίσσια, τα οποία μάλιστα εξ ολοκλήρου φροντίζει ο ίδιος και βγάζει την δική του παραγωγή. Ο τόπος που έχει επιλέξει ο ηθοποιός να εγκατασταθεί μαζί με την αγαπημένη του, Όλγα Θανασιά, είναι το πολύ όμορφο χωριουδάκι, Μούρεσι Πηλίου.Εκεί, όπως μαθαίνουμε έχουν αρκετές παρέες και έχουν μια πολύ ωραία ζωή. Οσον αφορά την ενασχόληση με την υποκριτική ο ίδιος ο ηθοποιός έχει επιλέξει να ανταποκρίνεται σε προτάσεις που του είναι ενδιαφέρουσες.

Το ζευγάρι είναι μαζί δύο χρόνια και δείχνουν να είναι ακόμη πολύ ερωτευμένοι. Τόσο ο ηθοποιός όσο και η αγαπημένη του δεν κάνουν πολύ συχνά αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας όσο μπορούν να τα χειρίζονται διακριτικά. Ωστόσο, οι φωτογραφίες μαρτυρούν το πόσο αγαπημένο ζευγάρι είναι.

Πηγή: iefimerida.gr 

Related

LIFESTYLE 3007861746373762027

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item