Απάντηση Μπέου στον Καρεκλίδη: "Συνέντευξη παρωδία"

Άργησε αλλά τελικά απάντησε ο Αχιλλέας Μπέος, σε όσα του καταλόγισε ο εκδότης Γιώργος Καρεκλίδης σήμερα στη συνέντευξη τύπου που παραχ...


Άργησε αλλά τελικά απάντησε ο Αχιλλέας Μπέος, σε όσα του καταλόγισε ο εκδότης Γιώργος Καρεκλίδης σήμερα στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Βέβαια προτίμησε στη μισή του ανακοίνωση να... αλλάξει θέμα και να κατηγορήσει διάφορους επαγγελματίες του Βόλου που κάνουν τη δουλειά τους! 
Η ανακοίνωση του κ. Μπέου έχει ως εξής:
"Σε μια συνέντευξη παρωδία, σε οικογενειακό κλίμα και με τη συμμετοχή των γνωστών απόβλητων της δημοσιογραφίας του Βόλου, ο αποτυχημένος εκδότης και γνωστό δημοσιογραφικό σκουπίδι, Γιώργος Καρεκλίδης, προσπάθησε για πολλοστή φορά να αποπροσανατολίσει και να διαστρεβλώσει την αλήθεια, πετυχαίνοντας ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή να αποδείξει, ομολογώντας και πάλι, ότι ερχόταν σε συναλλαγές με πολιτικά πρόσωπα και εργολάβους δημοσίων έργων, που του έδιναν επιταγές!!! Και μείς, εξ αρχής, αυτή την παράμετρο είχαμε επισημάνει, δηλαδή την ηθική διάσταση, αν την είχε ακουστά.
Για όλα τα άλλα, τα δήθεν ηρωικά και δακρύβρεχτα, που επανέλαβε προκαλώντας αηδία, όπως σωστά επισήμανε – και ήταν η μόνη αλήθεια – θα κριθούν αν είναι ακριβή ή όχι ενώπιον της Δικαιοσύνης. Και όχι μόνο αυτά, αλλά και όλα τα άλλα που στην πορεία προέκυψαν. Μέχρι τότε μπορεί να απειλεί τους πραγματικούς δημοσιογράφους, που αξιοπρεπέστατα του γύρισαν την πλάτη, αξιολογώντας την περίπτωσή του όπως ακριβώς είναι: φαιδρή."

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6290105881041191485

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item