Σκληρή επίθεση Δήμου Βόλου σε Σκοτινιώτη για τα... γάλατα!

Ανακοίνωση για την υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε ο Ηλίας Ξηρακιας εξέδωσε ο Δήμος Βολου & αφορά τη διανομή γάλακτος στους εργαζόμε...


Ανακοίνωση για την υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε ο Ηλίας Ξηρακιας εξέδωσε ο Δήμος Βολου & αφορά τη διανομή γάλακτος στους εργαζόμενους του Δήμου.

Η ανακοίνωση:

Επιμένουν στην αθλιότητά τους οι εκπρόσωποι του πιο φαύλου και αναχρονιστικού καθεστώτος, τα στελέχη της Σκοτινής παράταξης, που με επικεφαλής τον αγρίως αποδοκιμασθέντα από το λαό, Πάνο Σκοτινιώτη, καταδίκασαν την πόλη στην υπανάπτυξη και τη μιζέρια.

Μετά την καταδίκη του πρωτοπαλίκαρου του καθεστώτος, γιατί δεν παρείχε όσα οι εργαζόμενοι από τις συλλογικές τους συμβάσεις δικαιούνταν, προσπαθούν, θορυβώντας, να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να αποσείσουν τις βαριές τους ευθύνες. Δυο ολόκληρα χρόνια γνώριζαν την απόφαση της επιτροπής και, όμως, την απέκρυπταν, επιχειρώντας να χρησιμοποιήσουν τους εργαζόμενους στο Δήμο Βόλου, εν όψει της τότε προεκλογικής περιόδου.

Και η σημερινή μας παρέμβαση δεν αφορά αυτούς τους άθλιους εκπροσώπους του σάπιου πολιτικού συστήματος, με τους οποίους δεν μπορούμε να έχουμε οιοδήποτε διάλογο, αλλά τους πολίτες που πρέπει να είναι ενημερωμένοι για τα όσο συμβαίνουν. Και η αλήθεια είναι μία: Η σημερινή Δημοτική Αρχή ευθύς ως ενημερώθηκε για την απόφαση, που επαναλαμβάνουμε δεν είναι δεσμευτική, αφού δεν είναι δικαστική, θα καταβάλλει στο ακέραιο όσα οι εργαζόμενοι δικαιούνται. 

Ας απαντήσουν αυτοί, όχι σε μας αλλά στην κοινωνία, γιατί δεν έπραξαν το ίδιο και απλώς κορόιδευαν τους εργαζομένους.

Ρητορικό βεβαίως το ερώτημα για την πιο αποτυχημένη και τραγική δημοτική αρχή, που γνώρισε αυτός ο τόπος, τη Δημαρχία Σκοτινιώτη. Μια λέξη τους ταιριάζει: Ντροπή! Γι αυτό και οι πολίτες τους έστειλαν σπίτια τους ανεπιστρεπτί.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1619305857137276698

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item