Έκτακτα μέτρα και αποκλεισμοί δρόμων για την έλευση του Προκόπη Παυλόπουλου στη Μαγνησία

Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη Ζαγορά, αποφάσισε η Ασφάλεια του Βόλου, ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας τη...


Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη Ζαγορά, αποφάσισε η Ασφάλεια του Βόλου, ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας την Κυριακή στη Ζαγορά του Πηλίου. 
Η απόφαση του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασίλη Μαρκογιαννάκη, αναφέρει ότι θα γίνει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας του κεντρικού οδικού άξονα Ζαγοράς – Πουρίου από το ύψος μετά την διασταύρωση με την επαρχιακή οδό Ζαγοράς – Χορευτού, ήτοι από την οδό Κασσαβέτη έως και την διασταύρωσή της με την οδό Βουζαρά έμπροσθεν Πλατείας Αγίου Γεωργίου, την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 προς εξασφάλιση της ασφάλειας της εκδήλωσης και επισήμων προσώπων, που αναμένεται να συγκεντρωθούν, λόγω της επικείμενης προγραμματισμένης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ζαγορά.
Η κίνηση των οχημάτων από Ζαγορά προς Πουρί δύναται να γίνει διαμέσου του παραδρόμου που διέρχεται έμπροσθεν του Κέντρου Υγείας και καταλήγει επί της οδού Βουζαρά. 
Ομοίως η κίνηση των οχημάτων από Πουρί προς Ζαγορά διαμέσου της οδού Βουζαρά, παραδρόμου που διέρχεται μπροστά από το Κέντρο Υγείας και καταλήγει επί της οδού Πολυμέρη. 
Στα παραπάνω σημεία θα υπάρχει ανάλογη σήμανση παρουσία αστυνομικής δύναμης για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4718304826990349868

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item