Στο Βόλο ο ομογενής Β. Παπαγαπητός, πρωτοπόρος της θεματικής κρουαζιέρας

Το μεγάλο στοίχημα ανάπτυξης της κρουαζιέρας και της ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος της Μαγνησίας, επιδιώκει να κερδίσει το Επιμε...


Το μεγάλο στοίχημα ανάπτυξης της κρουαζιέρας και της ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος της Μαγνησίας, επιδιώκει να κερδίσει το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Στην κατεύθυνση αυτή συμπεριλαμβάνεται και η σημερινή παρουσία του ομογενούς, μέλους της εφοπλιστικής «οικογένειας» των ομογενών της Νέας Υόρκης τα τελευταία 50 χρόνια, κ. Βάσου Παπαγαπητού.
Από την Πέμπτη βρίσκεται στο Βόλο, προσκεκλημένος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ο κ. Βάσος Παπαγαπητός, γνωστός στους εφοπλιστικούς κύκλους ως ο πρωτοπόρος της θεματικής κρουαζιέρας. Στόχος της επίσκεψης, είναι να εισάγει το λιμάνι του Βόλου στην πολιτιστική κρουαζιέρα, με σκοπό να προσελκύσει αμερικανούς πολίτες και ομογενείς στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, αλλά και της Θεσσαλίας.
Ο κ. Παπαγαπητός, είχε συναντήσεις και επαφές με φορείς της περιοχής, ενώ ξεναγήθηκε στα περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος του Βόλου και του Πηλίου, όπως Μουσεία, αρχαιολογικές περιοχές, το λιμάνι, χωριά του Πηλίου κ.α. Τη φιλοξενία του έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Η πρώτη συνάντηση που είχε ο κ. Παπαγαπητός ήταν με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, με τον οποίο συζήτησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης της κρουαζιέρας στο Βόλο. Η πόλη δεν είναι άγνωστη στον ομογενή επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κρουαζιέρας, καθώς τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας του την έχουν πολλές φορές επισκεφτεί στο παρελθόν.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3921542959179866275

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item