Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά στο Πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου

Για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, καθώς και για αντίσταση και απείθεια κατά της Αρχής συνελήφθησαν χθες (Σάββατο)...


Για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, καθώς και για αντίσταση και απείθεια κατά της Αρχής συνελήφθησαν χθες (Σάββατο) βράδυ, έξι άτομα, στην περιοχή του πάρκου Αγίου Κωνσταντίνου, στο Βόλο.
Πρόκειται συγκεκριμένα, για τρεις Έλληνες, ηλικίας 25, 36 και 23 χρονών και τρεις αλλοδαπούς, 22 ετών οι δύο και 19 ο ένας, οι οποίοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, από στελέχη των Γραφείων Ασφαλείας – Δίωξης Ναρκωτικών και Τροχαίας καθώς και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.
Ο 25χρονος είχε στην κατοχή του ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και διακινούσε με τον 23χρονο συνολικά 195,7 γρ. ακατέργαστης κάνναβης τα οποία μετέφεραν με δύο δίκυκλα οχήματα καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.
Επιπρόσθετα, ο 23χρονος συνελήφθη και για κατοχή ενός πτυσσόμενου μαχαιριού, 0,7 γρ. ακατέργαστης κάνναβης ενώ οδηγούσε το δίκυκλο όχημα στερούμενος άδεια οδήγησης.
Ο ένας εκ των δύο 22χρονων αλλοδαπών κατείχε και διακινούσε συνολικά 56,5 γρ. ακατέργαστης κάνναβης και 1,8 γρ. κοκαΐνης, ενώ κατείχε το χρηματικό ποσό των 15 €. Σε κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας τρίφτης ινδικής κάνναβης και μια ξύλινη πίπα καπνίσματος ινδικής κάνναβης. Ο έτερος συνομήλικός του συνελήφθη για αντίσταση και απείθεια κατά της Αρχής.
Ο 19χρονος αλλοδαπός κατείχε 0,6 γρ.. ακατέργαστης κάνναβης ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του διέπραξε και αυτός, το αδίκημα της αντίστασης και απείθειας κατά της Αρχής.
Ο 36χρονος κατείχε 0,8 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, ενώ οδηγούσε δίκυκλο όχημα άνευ στοιχείων κυκλοφορίας και στερούμενος άδειας οδήγησης.
Συνολικά κατασχέθηκαν 254,3 γρ. ακατέργαστης κάνναβης και 1,8 γρ. κοκαΐνης, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια, το συνολικό χρηματικό ποσό των 95 €, μια ζυγαριά ακριβείας, δύο δίκυκλα οχήματα, τρία κινητά τηλέφωνα, ένας τρίφτης και μία ξύλινη πίπα καπνίσματος κάνναβης.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8267123175431315658

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item