ΟΧΙ της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε δωρεάν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης σε μαθητές!

Ακατανόητη χαρακτηρίζουν πολλοί εκπαιδευτικοί και γονείς την απόφαση του Προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκράτη...


Ακατανόητη χαρακτηρίζουν πολλοί εκπαιδευτικοί και γονείς την απόφαση του Προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκράτη Σαβελίδη να μην δεχθεί την παροχή δωρεάν προγράμματος για την ασφαλή οδήγηση απο το Ινστιτούτο Πάνος Μυλωνάς, επειδή η εταιρεία διαχείρησης του Αυτοκινητοδρόμου θα πλήρωνε το κόστος!
Στην αντίπερα όχθη, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δέχθηκε τη χορηγία της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ και έτσι χιλιάδες μαθητές του Δημοτικού θα εκπαιδευτούν για να γίνουν σωστοί οδηγοί και πεζοί και να μάθουν κυκλοφοριακή αγωγή μέσα απο ενα πιστοποιημένο προγραμμα. 
"Δε δεχόμαστε και δεν προβλέπεται ουτε απο το γράμμα ούτε απο το πνεύμα του νόμου η είσοδος του ιδιώτη στην επιμόρφωση των παιδιών" δηλώνει ο κ. Σαβελίδης, ενώ η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ ξεκαθαρίζει μιλώντας στο TheNewspaper.gr οτι δεν θα παρέδιδε γ εταιρεία τα μαθήματα, απλώς θα προσέφερε τα χρήματα που απαιτούνται για να μετακινηθεί ο εξοπλισμός του Ινστιτούτου στα σχολεία, και για τη μεταφορά των μαθητών με μισθωμένα λεωφορεία.

Related

Sticky 7221004334105164164

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item