Παρουσίαση των τμημάτων της "Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου"

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. στην παραλία του Βόλου, μπροστά από την καφετέρια Häagen-Dazs, θα γίνει η παρουσίαση των τμη...


Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. στην παραλία του Βόλου, μπροστά από την καφετέρια Häagen-Dazs, θα γίνει η παρουσίαση των τμημάτων της "Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου" για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά από τους αρμόδιους καθηγητές.
Στην εκδήλωση θα τιμηθεί η μέρα της Μικρασιατικής Καταστροφής και η μνήμη του μεγάλου έλληνα, ποντιακής καταγωγής, τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη, που συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας.
Η Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου προσπαθεί με τις όποιες δυνάμεις της να βοηθά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και με την συναυλία – αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, τον άνθρωπο που τραγούδησε όσο κανείς άλλος για τη φτώχεια, την αδικία, την ξενιτιά, τις ταξικές διακρίσεις παρακαλεί τον κόσμο από το υστέρημά του να προσφέρει ότι μπορεί σε τρόφιμα μακράς διαρκείας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.
Τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει το συγκρότημα «Διπλοπενιές» που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό κι έρχονται για μία ακόμα φορά να προσφέρουν αφιλοκερδώς για τον κόσμο που έχει ανάγκη. Τους ευχαριστούμε θερμά! Παίζουν : πλήκτρα : Κώστας Ζάρπας, κρουστά : Σωτήρης Ράπτης, κιθάρα – τραγούδι : Τάσος Ιωακειμίδης, τραγούδι : Αλεξάνδρα Σεφαλίδη, Κωνσταντίνος Σταμούλης, την επιμέλεια και στο μπουζούκι ο μαέστρος Χρήστος Σταμούλης.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με τη συμμετοχή του και ο Σύλλογος Φίλων Λαϊκού Τραγουδιού «Ο Στέλιος Καζαντζίδης».
Περιμένουμε τον κόσμο ν’ ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας για να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα και να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.   

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1278049807113814853

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item