Τίτλοι από δανεικά βοσκοτόπια στο πόθεν έσχες Καλογρίτσα

Πολύ σοβαρά τα ερωτήματα που προκύπτουν σε ότι αφορά στον υποτυπώδη έλεγχο πόθεν έσχες που διενεργήθηκε στους υπερθεματιστές των τηλεοπτ...


Πολύ σοβαρά τα ερωτήματα που προκύπτουν σε ότι αφορά στον υποτυπώδη έλεγχο πόθεν έσχες που διενεργήθηκε στους υπερθεματιστές των τηλεοπτικών αδειών. 

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το πόθεν έσχες του υιού Καλογρίτσα ο οποίος αντί για τραπεζικούς λογαριασμούς εμφάνισε τίτλους από... δανεικά βοσκοτόπια στην Ιθάκη. Πρόκειται για έκταση 5.000 στρμ., η οποία όμως δεν ανήκει στην οικογένεια Καλογρίτσα αλλά σε οικογενειακό φίλο, ο οποίος με πληρεξούσια δήλωση, δίνει το δικαίωμα στον εργολάβο να τη χρησιμοποιήσει ως εγγύηση αν χρειαστεί να πάρει οποιοδήποτε δάνειο. 

Η αντικειμενική αξία του βοσκότοπου το 2011 ήταν 100 εκ ευρώ αλλά κανείς δεν γνωρίζει πόσο έχει πέσει η τιμή του οικοπέδου πέντε χρόνια μετά λόγω κρίσης. 

Κενά εντοπίζονται και στο πόθεν έσχες της εταιρείας ΑLTER EGO συμφερόντων Μαρινάκη καθώς δεν έχει προσκομισθεί τραπεζικός λογαριασμός της εταιρείας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πενταμελή επιτροπή που έλεγξε τα πόθεν έσχες κανείς δεν γνωρίζει από οικονομικά. 

Related

ΕΛΛΑΔΑ 7784006663814427488

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item