Μείωση αστυνομικών υπηρεσιών Μαγνησίας

Παρουσιάστηκε σήμερα το σχέδιο αναδιάταξης της Αστυνομίας από τον Αναπληρωτή Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκα, το Γενικό Γρα...


Παρουσιάστηκε σήμερα το σχέδιο αναδιάταξης της Αστυνομίας από τον Αναπληρωτή Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκα, το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα.
Σύμφωνα με το νέο σχέδιο στη Μαγνησία οι υπηρεσίες από 22 μειώνονται σε 15 και εξοικονομούνται 53 θέσεις αστυνομικών.
Με βάση την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας λειτουργούν το Επιτελείο και οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:
α. Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου,
β. Αστυνομικό Τμήμα Βόλου,
γ. Τμήμα Τροχαίας Βόλου,
δ. Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας,
ε. Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου,
στ. Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού,
ζ. Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου,
η. Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου,
θ. Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και
ι. Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου.
Στην ίδια Διεύθυνση θα ΄ λειτουργήσουν επίσης:
α. ο Σταθμός Τουριστικής Αστυνομίας Βόλου, ο οποίος εδρεύει στον ομώνυμο δήμο και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου,
β. ο Σταθμός Τουριστικής Αστυνομίας Σκιάθου (Π.Χ.Δ.), ο οποίος εδρεύει στον ομώνυμο δήμο και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου,
γ. ο Αστυνομικός Σταθμός Ζαγοράς, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Ζαγοράς του δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου και
δ. ο Αστυνομικός Σταθμός Αλοννήσου, ο οποίος εδρεύει στον ομώνυμο δήμο και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου.
Πλέον τα Α.Τ. Βόλου και Ν. Ιωνίας συγχωνεύονται σε ένα Αστυνομικό Τμήμα (Α.Τ. Βόλου) που θα στεγάζεται στο αστυνομικό μέγαρο, στο ισόγειο του οποίου σήμερα στεγάζεται το Α.Τ. Ν. Ιωνίας και βρίσκονται τα κρατητήρια.
Ακόμη, μετονομάζονται σε Α.Τ. Νοτίου Πηλίου το Α.Τ. Μηλεών, σε Βορείου Πηλίου το Α.Τ. Περιφέρειας (Ανακασιά), ενώ παραμένει σε λειτουργία ο Αστυνομικός Σταθμός Ζαγοράς του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.
Σύμφωνα με το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας υποβιβάζεται σε Σταθμό, ενώ στα Αστυνομικά Τμήματα Σκιάθου και Σκοπέλου θα λειτουργεί Γραφείο Διαβατηρίων, για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες.

Related

Sticky 744218353621665473

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item