Δήμος Βολου εναντίον... "μπαχαλάκηδων"

Με τους... "μπαχαλακηδες" οπως τους χαρακτηρίζει, τα βάζει για αλλη μια φορα με ανακοίνωση του ο Δήμος Βολου, με αφορμή την απόφασ...


Με τους... "μπαχαλακηδες" οπως τους χαρακτηρίζει, τα βάζει για αλλη μια φορα με ανακοίνωση του ο Δήμος Βολου, με αφορμή την απόφαση του Πρωτοδικείου και την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων των κατοίκων της Αγριας.

Η ανακοίνωση:

Η νέα απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου επί του αιτήματος κατοίκων της περιοχής Αστέρια Αγριάς, με το οποίο ζητούσαν εκ νέου έκδοση προσωρινής διαταγής για τη διακοπή των εργασιών κατασκευής αντλιοστασίου, για την ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης της Αγριάς, κινείται προς την κατεύθυνση της λογικής και του δημοσίου συμφέροντος, που επιτάσσουν την άμεση ολοκλήρωση ενός τεράστιας περιβαλλοντικής και οικονομικής σημασίας έργου, όπως αυτό.

Επισημαίνουμε, πάντως, ότι πλέον από την γνωστή διαπλεκόμενη παρέα, που συνεχίζει να επιχειρεί να υπονομεύσει κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΥΑΜΒ, προκαλώντας ζημιές στην πόλη, έχει εγκαταλειφθεί κάθε πρόσχημα και απροκάλυπτα ξεδιπλώνουν τα σχέδιά τους, που βέβαια είναι καταδικασμένα σε αποτυχία

Η σύνθεση των «διαμαρτυρομένων» πολιτών κατά την χθεσινή εκδίκαση της νέας αίτησης στο πρωτοδικείο Βόλου και οι αυτοαναγορευθέντες, περιστασιακοί, «προστάτες» τους, αποτελούσαν ομολογουμένως ένα απογοητευτικό φαινόμενο, για το που μπορούν ορισμένοι να φθάσουν για να ικανοποιήσουν τις ιδιοτελείς τους επιδιώξεις και τις μωροφιλοδοξίες τους, αδιαφορώντας για το μέλλον της πόλης που ζουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους.

Για άλλη μια φορά, ελπίζουμε τελευταία, ενημερώνουμε τους διάφορους Λημνιούς, Βολιώτες, Γαλανόπουλους και τους κάθε είδους «μπαχαλάκηδες» ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν συναλλάσσεται και δεν διαπραγματεύεται το μέλλον της πόλης.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2583523687819185272

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item