Τελέστηκε ο αγιασμός των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου , έγινε , στο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου μας , στην Άλλη Μεριά η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς καθώς και ο ...


Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου , έγινε , στο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου μας , στην Άλλη Μεριά η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς καθώς και ο καθιερωμένος αγιασμός , για το γυναικείο και ανδρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου , παρουσία όλων των αθλητριών και αθλητών και των προπονητών τους Καπουρνιώτη Μιχάλη (γυναικείο) , Μαυρομιχάλη Φώνη (ανδρικό) και Καραγιώργη Κώστα (συνεργάτης Ανδρικού) .

Το παρών έδωσαν και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής των τμημάτων μπάσκετ κ.κ. Κουσιαρής Γιώργος , Έξαρχος Απόστολος , Κολιός Βαγγέλης και Κρεμαστάς Απόστολος ενώ παρούσα ήταν η προπονήτρια των ακαδημιών κα. Παπαθανασίου Ελένη και ο χειρουργός ορθοπεδικός κ. Γεώργιος Βαβέτσης.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο πατέρας Θεόδωρος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και αθλητικές και προσωπικές επιτυχίες . Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας , μιλώντας προς τα δυο τμήματα του Συλλόγου ευχήθηκε καλή χρονιά με επιτυχίες ενώ διαβεβαίωσε ότι η Διοίκηση θα βρίσκεται κοντά στα τμήματα και τη Διοικούσα Επιτροπή όλη τη χρονιά .

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής , προς τις αθλήτριες και τους αθλητές μίλησε ο επικεφαλής της Μεταφτσής Αλέξανδρος  ο οποίος αρχικά συνεχάρη τον Σωτήρη Αχριάνη για την αποφοίτηση του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας , ευχήθηκε καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις στις αθλήτριες Διαμαντοπούλου Σταματία και Ντελή Χαρά , καλωσόρισε τα νέα αποκτήματα σε γυναίκες και άνδρες και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι και για τα δυο τμήματα αλλά και για το μέγεθος του Ολυμπιακού Βόλου , στο διάβα των 80 χρόνων ιστορίας του , ο μόνος στόχος είναι η ΚΟΡΥΦΗ .

Στα κορίτσια αναφέρθηκε ιδιαίτερα μιλώντας για το βάρος που φέρνει στη φανέλα το αστέρι που σηματοδοτεί τη κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας , το 1978 , γεγονός που λίγες αθλήτριες  στη χώρα μας έχουν τη δυνατότητα να φέρουν

Μετά το τέλος των ομιλιών στήθηκε ένας μικρός μπουφές για όλους του παριστάμενους

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 7998183947730835175

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item