Καταγγελίες για κινεζικό κατάστημα στον Βόλο

Έπειτα από καταγγελίες εμπόρων στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, για παράτυπες εργασίες επέκτασης σε Κινέζικο κατάστημα στο κέντρο τ...


Έπειτα από καταγγελίες εμπόρων στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, για παράτυπες εργασίες επέκτασης σε Κινέζικο κατάστημα στο κέντρο της πόλης του Βόλου, ο Εμπορικός Σύλλογος προχώρησε σε αίτημα διερεύνησης των συγκεκριμένων καταγγελιών στη Δ/νση Πολεοδομίας Βόλου και τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς.

Πράγματι, κατόπιν έρευνας διαπιστώθηκαν παράτυπες οικοδομικές εργασίες, καθ’ υπέρβαση των αδειών δόμησης και κατά παράβαση του Νόμου. Ως εκ τούτου οι συγκεκριμένες εργασίες διεκόπησαν ύστερα από παρέμβαση της Αστυνομίας.

Ως Εμπορικός Σύλλογος  Βόλου, καταγγέλλουμε κάθε παράνομη/παράτυπη δραστηριότητα, καθώς  κύριο μέλημα του Συλλόγου είναι η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, η τήρηση των νόμων και η διασφάλιση των συμφερόντων των εμπόρων. 

Οι αλλοδαποί «συνάδελφοί» μας θα πρέπει να μάθουν να λειτουργούν με τους κανόνες της αγοράς και να σεβαστούν την Ελληνική Νομοθεσία. Ως Ε.Σ.Β. καλούμε τους καταναλωτές να διενεργούν αγορές με γνώμονα την ανταποδοτικότητα των χρημάτων τους και να στηρίζουν τοπικές επιχειρήσεις, γιατί τα χρήματα πρέπει να μένουν στον τόπο μας και σε αυτές τις επιχειρήσεις αύριο θα εργάζονται τα δικά μας παιδιά.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1375543251140267726

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item