Συνεργασία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου με το Αριστοτέλειο

Η Διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την έναρξη συνεργασίας με το «Αριστοτέλειο»...


Η Διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για την έναρξη συνεργασίας με το «Αριστοτέλειο» - Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών  – (Science Culture Educational Center – Aristotelio).
Η Α.ΠΟ.Β. συμπληρώνοντας φέτος 20 χρονιά παρουσίας στον χώρο του  παιδικού ποδοσφαίρου προσπαθεί να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια στους  μικρούς μας μαθητές – αθλητές, μιας και η φιλοσοφία του συλλόγου είναι ανθρωποκεντρική και κοιτάζουμε πώς να γαλουχήσουμε χαρακτήρες και μετά αθλητές. Επίσης μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης η Α.ΠΟ.Β., ένα ερασιτεχνικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, πάντα βοηθά τους γονείς – κηδεμόνες που έχουν οικονομικά προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας υπάρχει αρχικά η δυνατότητα επιδότησης μέρος των διδάκτρων (επιδοτούμενο πρόγραμμα) της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου, ενώ παράλληλα οι μικροί μας μαθητές – αθλητές μπορούν να συμμετέχουν σε πολλά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης του «Αριστοτέλειο» - Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών.
Το «Αριστοτέλειο» - Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού Επιστημών, ιδρύθηκε το 2014 και οι δημιουργοί του, αξιοποιώντας τη γνώση που αποκόμισαν από την υλοποίηση πρωτοπόρων εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιστημών, ίδρυσαν το «Κέντρο» με σκοπό τη δημιουργία εκπαιδευτικών δομών για την παροχή τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης που σχετίζεται με τα πεδία των επιστημών και του πολιτισμού. Τέλος, λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις ένταξης, καθώς και αναλυτικά προγράμματα μπορούν να πληροφορηθούν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του «Κέντρου»  http://science4primaryschooleducators.webnode.gr/ καθώς και στα τηλέφωνα  2421215510 ή στο 6976559659 .

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 6562648696207212177

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item