Καρεκλίδης: Δικαιώθηκα στην κόντρα με τον Μπέο, είναι επισήμως συκοφάντης!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο εκδότης της εφημερίδας ΜΑΓΝΗΣΙΑ Γιώργος Καρεκλίδης. Ο κ. Καρεκλίδης πριν από 5 μήνες είχε δεχθεί ...


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο εκδότης της εφημερίδας ΜΑΓΝΗΣΙΑ Γιώργος Καρεκλίδης. Ο κ. Καρεκλίδης πριν από 5 μήνες είχε δεχθεί επίθεση από τον κ. Μπέο, ο οποίος τότε τον όποιον παρουσίασε ως τον χειρότερο άνθρωπο της πόλης και διαπλεκόμενο, ακομα και εκβιαστή εργολάβων. Ο κ. Καρεκλιδης έδωσε σήμερα με στοιχεία της Δικαιοσύνης τη δική του απάντηση. 
"Με έθιξαν οι αναφορές Μπέου ως προσωπικότητα και ως επαγγελματία" ανέφερε ο εκδότης. "Στόχος του ήταν να με εξομοιώσει με τον εαυτό του ως κατηγορούμενο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης" συμπλήρωσε.
Ο κ. Μπέος είχε δώσει στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRA TV μια λίστα με ποσά που είχαν δωθεί απο τον κ. Θανάση Κουντούρα μέσω επιταγών στον κ. Καρεκλίδη υπονοώντας υπόγειες διαδρομές.
Η υπόθεση διερευνήθηκε απο τη δικαιοσύνη με μάρτυρες όλα τα πρόσωπα που κατονομάστηκαν. Η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο με απόφαση εισαγγελέα. Ο κ. Καρεκλιδης υπέβαλε μήνυση στον Αχιλλέα Μπέο για συκοφαντική δυσφήμιση και θα εκδικαστεί στις 19/12 και η αγωγή που εχει καταθέσει ζητώντας αποζημίωση, θα εκδικαστεί στις 18/11. Θα καταθέσει και νέα αγωγή κατα της τράπεζας Πειραιώς απο την οποία διέρρευσαν τα στοιχεία με τα πινάκια των επιταγών του εκδότη και ετσι έφτασαν στα χέρια του σε αργία δημάρχου.
"Η ώρα φτάνει. Όλοι οι πολίτες θα καταλάβουν πως όλα όσα λέει είναι ψέματα. Γεωργαλάδες της Χούντας δε θα περάσουν στον Βόλο" τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Καρεκλίδης επιτέθηκε και εναντίον δημοσιογράφων που δεν παρέστησαν στη σημερινή συνέντευξη τύπου για να καλύψουν τη δική του αλήθεια, μετά τα δημοσιεύματα για την υπόθεση αυτή ενώ θα ζητήσει εξωδίκως  αρχικά και με αγωγή αν χρειαστεί στη συνέχεια την αποκατάσταση της αλήθειας και της τιμής του. Μάλιστα κατονόμασε την εφημερίδα Ταχυδρόμος.Related

Sticky 8753618230457310997

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item