Εξηγήσεις Ξηρακιά για την υπόθεση του γάλακτος

 «Σε σχέση  με την υπόθεση του γάλακτος, ό,τι είχα να πω το είπα με τη χθεσινή μου δήλωση. Κατανοώ την αγωνία των απολογούμενων να καλύψουν ... «Σε σχέση  με την υπόθεση του γάλακτος, ό,τι είχα να πω το είπα με τη χθεσινή μου δήλωση.
Κατανοώ την αγωνία των απολογούμενων να καλύψουν τη μεγάλη ευθύνη τους για την απόκρυψη της απόφασης της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152. Αποτελεί όμως αήθη ενέργεια να επιστρατεύονται χονδροειδή και αυταπόδεικτα ψέματα προκειμένου να στηρίξουν την άποψη ότι η απόφαση αυτή ήταν δήθεν σε γνώση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, επειδή δήθεν βρισκόταν στη δικογραφία, στην οποία είχε πρόσβαση ο συνήγορος υπεράσπισής  μου, Ν.Μόσχος.
Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η απόφαση αυτή κατατέθηκε στη δικογραφία μόλις χθες, κατά τη διάρκεια της δίκης, από τον συνήγορο υπεράσπισής μου και ήταν  λογικό να μην υπάρχει στη δικογραφία, αφού η δικογραφία είχε σχηματιστεί πριν η απόφαση της  Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 κοινοποιηθεί στον Δήμο (4-11-2014). 
Την απόφαση αυτή την βρήκα εγώ μόλις τη Δευτέρα 26-9-2016,  κατά την αναζήτηση στοιχείων ενόψει της δίκης μου που διεξήχθη χθες 28-9-2016.
Είναι επίσης γνωστό ότι συνήγορο υπεράσπισής μου διόρισα, εσπευσμένα, μόλις προχθές την Τρίτη, μετά την παράνομη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που πάρθηκε τη Δευτέρα, ύστερα και από την πρωτοφανή παρέμβαση των Συμβούλων της ΛΑΣ, ώστε να μη μου δοθεί  νομική στήριξη, παρά την αντίθετη εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου.
Έτσι, την απόφαση της  Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 την παρέδωσα στον συνήγορο, Ν. Μόσχο, την Τρίτη  27-9-2016, προκειμένου να την καταθέσει την επομένη στη δίκη. 
Ας σταματήσουν, λοιπόν, τα ψεύδη και τις συκοφαντίες κατά  της προηγούμενης δημοτικής αρχής, γιατί εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Τώρα που ο Αντιδήμαρχος "καταδικάσθηκε" πρωτόδικα και η αλήθεια αποκαλύφθηκε, ελπίζουμε όλοι να διεκδικήσουν με το ίδιο πάθος και τα ίδια μέσα τα οφειλόμενα, εδώ και δύο(2) χρόνια, χρήματα στους εργαζομένους του Δήμου μας».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4241961313977720423

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item