Επίτιμος δημότης Βόλου ο γέροντας Εφραίμ με υπογραφή... Μπέου!

Επίτιμος δημότης Βόλου ετοιμάζεται να ανακυρηχθεί ο ηγούμενος της Ι.Μ. Βατοπεδίου Γέροντας Εφραιμ με απόφαση που πρόκειται να λάβει το...


Επίτιμος δημότης Βόλου ετοιμάζεται να ανακυρηχθεί ο ηγούμενος της Ι.Μ. Βατοπεδίου Γέροντας Εφραιμ με απόφαση που πρόκειται να λάβει το δημοτικό συμβούλιο Βόλου την επόμενη εβδομάδα.
Ο Αχιλλέας Μπέος τον τελευταίο καιρό έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με τον γέροντα και έχουν μια καλή επικοινωνία.  Μάλιστα ο σε αργία δήμαρχος Βόλου είχε επισκεφθεί τον Εφραίμ στο μοναστήρι του Αγίου Όρους για να πάρει τις συμβουλές του για τη δίκη του Koriopolis. 
Η εισήγηση του εκτ. χρέη Δημάρχου Θ. Θεοδώρου αναφέρει: «Έχοντας υπόψη τη σημασία της προσωπικότητας του Ηγουμένου Εφραίμ στον ελληνικό εκκλησιαστικό χώρο, τη σταθερή συμβολή του στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της πόλης του Βόλου μέσω της συνεργασίας της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου με τοπικές επιχειρήσεις και την προσφορά θέσεων εργασίας σε μόνιμη βάση επί σειρά ετών σε δημότες του Βόλου, καθώς και την πνευματική στήριξη που παρέχει σε πλήθος δημοτών της πόλης, εισηγούμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο την ανακήρυξη του Ηγουμένου ως «Επίτιμο Δημότη» της πόλης του Βόλου καθώς και τη διοργάνωση σχετικής τιμητικής εκδήλωσης προς το πρόσωπό του.»
Ο ηγούμενος Εφραίμ είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο με αφορμή το σκάνδαλο Μονής Βατοπεδίουκαι είχε προφυλακιστεί και είχε οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού τον Δεκέμβριο του 2011.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2807628697115788322

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item