Νέα δωρεά του Χαρ. Τσιμά για το Νοσοκομείο Βόλου

Την επέκταση της μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου με τρίτη αίθουσα χρηματοδοτεί ο Βολιώτης ευεργέτης Χαράλαμπος Τσιμάς. Υ...


Την επέκταση της μονάδας Χημειοθεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου με τρίτη αίθουσα χρηματοδοτεί ο Βολιώτης ευεργέτης Χαράλαμπος Τσιμάς. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε χρηματοδοτήσει και την ανακατασκευή των δύο αιθουσών της μονάδας που στεγάζεται στην παλιά πτέρυγα του Νοσοκομείου Βόλου. Δίδεται πλέον η δυνατότητα σε περισσότερους ασθενείς να μπορούν να κάνουν τις θεραπείες τους καθημερινά.
Ο Βολιώτης ευεργέτης, που έχει προσφέρει πολλά στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας στη Μαγνησία, σκοπεύει να χρηματοδοτήσει και την ανακατασκευή ενός κτιρίου πίσω από το Νοσοκομείο για να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας των συγγενών των ασθενών που έρχονται από τα νησιά ή την ορεινή Μαγνησία. Το ιδιοκτησιακό του κτιρίου είναι ακόμη μπερδεμένο και καθυστερεί η αξιοποίησή του, κάτι που τον ανησυχεί, καθώς όπως λεει η ηλικία του δεν του επιτρέπει να περιμένει επ’ αόριστον δεσμεύοντας χρήματα που θα μπορούσαν να δοθούν για να ικανοποιηθούν άλλες ανάγκες.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5633586027796759285

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item