Σε κλίμα συνεργασίας η συνάντηση του Προεδρείου του Γ.Σ. Βόλου "Η Νίκη", με εφόρους

Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου "Η Νίκη", πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρ...


Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου "Η Νίκη", πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, συνάντηση του Προεδρείου του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου "Η Νίκη", στα γραφεία του Συλλόγου, με τους εφόρους και τα μέλη των Διοικουσών Επιτροπών όλων των τμημάτων.

Στα πλαίσια οργάνωσης του Συλλόγου για τη νέα αγωνιστική χρονιά, παρουσιάστηκαν οι στόχοι καθώς και προτάσεις, ενώ έγινε παρουσίαση των νέων εξωτερικών συνεργατών. Οι νέοι εξωτερικοί συνεργάτες είναι οι κ.κ. Αλεξάνδρα Βασταρδή υπεύθυνη διαχείρισης – συγκέντρωσης οικονομικών καταστάσεων, Αναστασία Φύσσα, Γραφείο Τύπου και Στέφανος Κουτσούκης υπεύθυνος διαχείρισης Ιστοσελίδας.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Στέργιος Φάτσης, τόνισε ότι ο ρόλος των Διοικουσών Επιτροπών πρέπει να είναι διακριτός από αυτόν του Δ.Σ., έτσι ώστε ο καθένας να επιτελεί το έργο του, χωρίς προστριβές.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν, εκ μέρους του Προεδρείου του Δ.Σ. που συμμετέχουν και σε Διοικούσες Επιτροπές τμημάτων, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Στέργιος Φάτσης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Στέλιος Κολόζος, ο Γενικός Γραμματέας Πέτρος Παρασκευόπουλος κι ο ταμίας Πέτρος Μπλάνας.
Από τις Διοικούσες Επιτροπές παρευρέθησαν, από το τμήμα μπάσκετ ανδρών ο κ. Δημήτρης Τσιόλκας, από το τμήμα μπάσκετ γυναικών ο κ. Αλέκος Μιχόπουλος, από το τμήμα στίβου οι κ.κ. Δημήτρης Μπατζανός, Γιώργος Τάκης και Στέλιος Σταματίου, από το βόλεϊ γυναικών οι κ.κ. Γιάννης Αρβανιτόπουλος κι Αντώνης Καπουρνιώτης, από το τμήμα κολύμβησης η κ. Κωνσταντίνα Λεβέντη, από το τμήμα ποδοσφαίρου ο κ. Αχιλλέας Τζαλάκας κι από το τμήμα υδατοσφαίρισης οι κ.κ. Κώστας Σκοτινιώτης, Κώστας Γκανάτσιος, Δήμητρα Εγνατιάδη και Λάζαρος Εγνατιάδης.
Καλεσμένος στη συνάντηση ήταν και ο κ. Χρήστος Λαλιάς, πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.
Μετά τη συνάντηση ακολούθησε δείπνο στο τσιπουράδικο Μαίανδρος. Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γ.Σ. Βόλου "Η Νίκη", ευχαριστεί το τσιπουράδικο Μαίανδρος για την ευγενική του χορηγία.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 5737304380579169582

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item