Σκέψεις για κατάργηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μετά το φιάσκο - Έρχονται οι κορίνες;

Εισηγήσεις να καταργηθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Δημητριάδος και στην Ιάσονος με τον ορισμό του λεωφορειόδρομου, δέχεται ο Δήμα...


Εισηγήσεις να καταργηθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Δημητριάδος και στην Ιάσονος με τον ορισμό του λεωφορειόδρομου, δέχεται ο Δήμαρχος Βόλου.
Παρότι στην αρχή, οι ρυθμίσεις που χαιρετήθηκαν από όλους σχεδόν τους πολίτες, έγιναν σεβαστές, εδώ και ένα χρόνο περίπου καταπατούνται καθημερινά, δημιουργώντας ένα μπάχαλο άνευ προηγουμένου στον Βόλο!
Για πρώτη φορά η Δημητριάδος μετατράπηκε σε... στενό, αφού πλέον υπάρχει μόνο μία λωρίδα κυκλοφορίας. Το ίδιο και στην Ιάσονος. 
Η στάθμευση στα αριστερά του δρόμου παρότι απαγορεύεται, καλά κρατεί και σχεδόν σε όλο το μήκος και των δύο οδών είναι σταθμευμένα αυτοκίνητα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
Το ίδιο πλέον ισχύει και στους λεωφορειόδρομους. Αυτοκίνητα κινούνται σε αυτούς παραβιάζοντας τη ρύθμιση, πολλοί οδηγοί σταθμεύουν εκεί, και οι οδηγοί των λεωφορείων του ΚΤΕΛ απλώς... προσπερνούν.
Για τον ίδιο λόγο είχε καταργηθεί το μέτρο και επί Δημαρχείας Κυριάκου Μήτρου.
Στην πλατεία Ρήγα Φεραίου είναι απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, καθώς η κυκλοφορία έγινε πολύ χειρότερη στην πόλη και το κυκλφοριακό χάος καθημερινότητα.
Η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία αδυνατούν να βάλουν φρένο στην παρανομία, και η πόλη έχει παραδοθεί στην κυκλοφοριακή αναρχία.
Μάλιστα στο γραφείο του Δημάρχου ακούστηκε μέχρι και το σενάριο επιστροφής των κορίνων του Αλέκου Βούλγαρη για να κρατήσουν έστω αξιοπρεπώς τη ρύθμιση πριν την καταργήσουν εντελώς. 

Related

Sticky 6138865962542824561

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item