Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία και πληροφορική για όλους από το Ορφανοτροφείο Βόλου

Το πρώτο κουδούνι σύντομα θα χτυπήσει! Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το «Ορφανοτροφείο ...


Το πρώτο κουδούνι σύντομα θα χτυπήσει! Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το «Ορφανοτροφείο Βόλου», θα ανοίξει τις πόρτες του σε μαθητές απόρων οικογενειών, Γυμνασίου και Λυκείου, παρέχοντας τους δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία, με την στήριξη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Βόλου. Επιπλέον τα παιδιά μπορούν να διδάσκονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και μαθήματα πληροφορικής, στους χώρους του ιδρύματος, από εθελοντές καθηγητές.
Στις δύσκολες οικονομικά ημέρες του διανύουμε όλοι μας, λόγω της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας, όλοι μαζί στηρίζουμε το μέλλον μας, τα παιδιά μας, με κάθε τρόπο. Αλλάζοντας σελίδα… ήρθε η στιγμή που και το «Ορφανοτροφείο Βόλου» θα συμβάλλει με τον τρόπο του στην στήριξη των παιδιών, καθώς και εκείνα με την σειρά τους, το στηρίζουν όλα τα χρόνια λειτουργίας του. Είμαστε πεπεισμένοι ότι, όλοι μαζί θα ανταπεξέλθουμε στις αντιξοότητες και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία!!!
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις, καθώς και το τελευταίο εκκαθαριστικό τους σημείωμα, καθημερινά στην Γραμματεία του Ιδρύματος από Δευτέρα – Παρασκευή (11.00-14.00), έως τις 20/9/2016.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6496297885084920598

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Follow Us

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

EDITORIAL

EDITORIAL

FACEBOOK

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΡΟΗ

ΣΧΟΛΙΑ

.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item