Νέες δράσεις ετοιμάζει η ΝΔ Μαγνησίας

Το νέο πλαίσιο δράσεων της προσεχούς περιόδου, πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, οργανωτικά και οικον...


Το νέο πλαίσιο δράσεων της προσεχούς περιόδου, πρωτοβουλίες που θα αναπτυχθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, οργανωτικά και οικονομικά θέματα, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας.
Στη συνεδρίαση ο Πρόεδρος κ. Δήμος Νταόπουλος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της ΝΟΔΕ για την υποστήριξη του έργου της, αναφέρθηκε στις δράσεις που αναπτύχθηκαν το καλοκαίρι και στις ενέργειες της Οργάνωσης ώστε να διαχυθούν ευρύτερα τα οφέλη πρωτοβουλιών όπως «κανείς στο περιθώριο» κ.α.
Ειδική αναφορά έγινε στην υποστήριξη συμμετοχής στη διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα της ΝΔ, διαδικασία η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον μελών με την υποβολή προτάσεων και ιδεών.
Τονίστηκε ακόμη η μεγάλη απήχηση που είχε η πρόσκληση του Τμήματος Γυναικών σε εκλεγμένες γυναίκες μέσα από τις εσωκομματικές διαδικασίες αλλά και τις Συνεδριακές, προκειμένου να συσταθεί Δίκτυο Γυναικών.
photo 2
Ο προγραμματισμός της νέας περιόδου, περιλαμβάνει επισκέψεις του Προέδρου και κλιμακίου της ΝΟΔΕ σε παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς, συναντήσεις με Επιμελητήρια, Ομοσπονδίες, με αγροτικούς συνεταιρισμούς ενώ ειδική αναφορά έγινε στον προγραμματισμό εν όψει της ομιλίας του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της ΔΕΘ.
Τέλος, συζητήθηκαν οργανωτικά και οικονομικά θέματα, τόσο σε επίπεδο απολογισμού όσο και προγραμματικά.
Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4828595280283328900

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item