Δύο ασκούμενοι γιατροί στο Νοσοκομείο Βόλου

Με απόφαση του υπουργού Υγείας τοποθετούνται δύο ασκούμενοι γιατροί στις ειδικότητες της Χειρουργικής και της Παθολογίας στο Νοσοκομεί...


Με απόφαση του υπουργού Υγείας τοποθετούνται δύο ασκούμενοι γιατροί στις ειδικότητες της Χειρουργικής και της Παθολογίας στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Ειδικότερα, αποφασίστηκε η τοποθέτηση στο Νοσοκομείο Βόλου, ενός γιατρού για να αρχίσει την άσκηση στην ειδικότητα της Χειρουργικής και μέχρι τη συμπλήρωση ενός έτους που προαπαιτείται για την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Ουρολογίας κι ενός γιατρού για να αρχίσει την άσκηση στην ιατρική ειδικότητα της Παθολογίας για δύο έτη που προαπαιτείται για την απόκτηση του τίτλου της ιατρικής ειδικότητας της Καρδιολογίας.
Οι γιατροί θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε κενές οργανικές θέσεις ειδικευομένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται ίση προς τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση χρόνο για την απόκτηση μιας και μόνο κύριας ειδικότητας για την οποία τοποθετούνται ή για όσο χρόνο παρέχει άσκηση το νοσοκομείο.
Η σύμβαση παρατείνεται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων ιατρών μόνο στην περίπτωση που το νοσοκομείο στο οποίο ειδικεύονται οι ιατροί είναι αναγνωρισμένο ως κατάλληλο να χορηγεί μερική άσκηση στην ειδικότητα και αναγνωρισθεί κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους για πλήρη άσκηση ή για περισσότερο από τον ήδη παρεχόμενο χρόνο ειδίκευσης. Η αίτηση για παράταση της σύμβασης γίνεται εντός μηνός από της δημοσίευσης της απόφασης αναγνώρισης της Νοσηλευτικής Μονάδας ως κατάλληλης για άσκηση.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7015981707287687713

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item