Επίσκεψη Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων στην πόλη του Βόλου

Με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γεωργία Μποντού Τοκαλή συναντήθηκαν Ολλανδοί ταξιδιωτικοί πράκτορες που επισκέφθηκαν την πόλη ...Με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γεωργία Μποντού Τοκαλή συναντήθηκαν Ολλανδοί ταξιδιωτικοί πράκτορες που επισκέφθηκαν την πόλη του Βόλου στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού (fam trip) που διοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική προσέγγιση της τουριστικής αγοράς της Ολλανδίας. 

Το ταξίδι αποτελεί τμήμα ολοκληρωμένης προσπάθειας και εκπαιδευτικού σεμιναρίου του ΕΟΤ που απευθύνθηκε για πρώτη φορά στην ολλανδική αγορά με το συγκεκριμένο τρόπο που στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των επαγγελματιών για τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο, την επιχειρηματολογία για αύξηση πωλήσεων. Ως προς το ταξίδι, πραγματοποιείται από τις 17 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου 2016 σε περιοχές της Αθήνας, του Βόλου, της Σκιάθου και της Αλοννήσου. Στις 19 Σεπτεμβρίου οι Ολλανδοί ξεναγήθηκαν στην περιοχή του Βόλου και φιλοξενήθηκαν από το Δήμο Βόλου σε παραδοσιακό ουζερί της παραλίας όπου τους υποδέχθηκε η Αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Μποντού Τοκαλή. 

Στην αποστολή εκτός των Ολλανδών τουριστικών πρακτόρων (9 τουριστικά πρακτορεία),  συμμετέχουνδημοσιογράφοι ολλανδικών ΜΜΕ και ο εκπρόσωπος του ΕΟΤ – Γραφείο Κάτω Χωρών κ. Σωτήρης Βαρδάκης. 

Την οργάνωση, την υποδοχή και τη φιλοξενία των πρακτόρων στην περιοχή του Βόλου, ανέλαβε η ΈνωσηΞενοδόχων Νομού Μαγνησίας σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Βόλου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3776775164515311486

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item