Επίσκεψη του Καπετάνιου του Βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού στον Δήμο Βόλου

Τον ασκούντα καθήκοντα Δημάρχου  Βόλου  κ. Αθανάσιο Θεοδώρου επισκέφθηκε ο  Richard   Hewitt , καπετάνιος του Βρετανικού Πολεμικού Πλοίου  H...


Τον ασκούντα καθήκοντα Δημάρχου Βόλου κ. Αθανάσιο Θεοδώρου επισκέφθηκε ο Richard Hewitt, καπετάνιος του Βρετανικού Πολεμικού Πλοίου HMSMERCEY την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016. 

Το πλοίο θα παραμείνει για δύο ημέρες στο λιμάνι του Βόλου στο πλαίσιο της νατοϊκής παροχής βοήθειας στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος. Σύμφωνα με το τυπικό του βρετανικού ναυτικού, ο καπετάνιος των πλοίων επισκέπτεται το Δήμαρχο της πόλης όπου αγκυροβολούν τα σκάφη και ενημερώνει  τις τοπικές αρχές για την παρουσία του πλοίου στον εκάστοτε σταθμό. 

Ο κ. Hewitt ενημέρωσε τον κ. Θεοδώρου για την αποστολή του HMS MERSEY στη λεκάνη της Μεσογείου και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ως προς την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος. 

Από την πλευρά του ο κ. Θεοδώρου καλωσόρισε τον καπετάνιο και το πλήρωμα στην πόλη του Βόλου, ενημέρωσε για ενδιαφέροντα σημεία που μπορούν να επισκεφθούν οι βρετανοί κατά τη διήμερη επίσκεψή τους στην πόλη μας και προσέφερε στο βρετανό αξιωματούχο λεύκωμα της περιοχής και ομοίωμα της Αργούς ως το σύμβολο του Δήμου Βόλου. Αντίστοιχα ο βρετανός καπετάνιος προσέφερε τα εθιμοτυπικά δώρα του βρετανικού ναυτικού και ακολούθησε συζήτηση για το προσφυγικό θέμα όπως αυτό αντιμετωπίζεται από τις δύο πλευρές.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1331864851462286342

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item