Συγκέντρωση συμπαράστασης σε απολυμένη συνδικαλίστρια

Σε συγκέντρωση υποστήριξης της Χρυσούλας Τασολάμπρου, ταμία της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων της ΒΕΜΕΚΕΠ και μέλους της Διοίκησ...


Σε συγκέντρωση υποστήριξης της Χρυσούλας Τασολάμπρου, ταμία της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων της ΒΕΜΕΚΕΠ και μέλους της Διοίκησης του ΕΚΒ, καλεί το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» για την ερχόμενη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 9 ο πρωί, έξω από τα Δικαστήρια του Βόλου, όπου πρόκειται να συζητηθεί η αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον της επιχείρησης ώστε να κριθεί παράνομη η απόλυσή της, στις 31 του περασμένου Μαρτίου.
Όπως δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Συνδικάτου, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ, κ. Κώστας Στεργίου, η απόλυση της Χρυσούλας Τασολάμπρου είναι μια καθαρά συνδικαλιστική δίωξη που στόχο είχε την κάμψη της αγωνιστικής δράσης που είχε αναπτύξει η συνδικαλίστρια και είχε ενοχλήσει την πλευρά της εργοδοσίας.
Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί, δόθηκε συνέντευξη τύπου για το θέμα, στο ΕΚΒ, όπου συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι 39 σωματείων και εξέφρασαν την στήριξή τους στην απολυμένη, κάτι που έχουν κάνει από την πρώτη στιγμή, με παρεμβάσεις στο ΣΕΠΕ Μαγνησίας.
Τα σωματεία και οι φορείς που στηρίζουν τον αγώνα του Συνδικάτου Μετάλλου και της απολυμένης είναι: Εργατικό Κέντρο Βόλου, Ν.Τ. Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ), Σωματείο Εργαζομένων ΒΕΜΕΚΕΠ, Σωματείο Εργαζομένων Λεβεντέρη, Ένωση Εργατοϋπαλλήλων Τύπου & Χάρου Μαγνησίας, Συνδικάτο Τροφίμων –Ποτών Μαγνησίας, Συνδικάτο Οικοδόμων Σκοπέλου, Σωματείο Υγειονομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Σωματείο Καθαριστριών-Καθαριστών Μαγνησίας, Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας, Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας, Συνδικάτο Οικοδόμων Μαγνησίας, Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Βόλου, Σωματείο Εργαζομένων ΒΙΣ, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωματείο Μουσικών «Ο Απόλλων» , συνέλευση Εργαζομένων στο 304 ΠΕΒ, Συνδικάτο μετάλλου Αττικής, Εργοστασιακή Επιτροπή Κιολεϊδη, Σωματείο Χαλυβουργίας, Σωματείο Εργαζομένων ΑΓΕΤ, Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ , Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΑ (ΠΟΕ-ΟΤΑ), Σωματείο Ηλεκτρολόγων, Ομοσπονδία Ηλεκτρολόγων, Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Μαγνησίας, Φοιτητικοί Σύλλογοι του Π.Θ.: Μηχανολόγων-Μηχανικών, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Μηχανικών Χωροταξίας , Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, , Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Πολιτικών Μηχανικών, Δημοτικής Εκπαίδευσης, Ιχθυολογίας, Φυτικής Παραγωγής, ΙΑΚΑ, ΕΛΜΕ Μαγνησίας.
Τέλος πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της δικαστικής αγωγής της Χρυσούλας Τασολάμπρου έχει καταθέσει στο Πρωτοδικείο Βόλου η ΓΣΕΕ.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4299623116347216061

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item