Περιοδεία του Κ. Στεργίου σε υπηρεσίες του Δήμου Βόλου

Στο τμήμα Συντήρησης του δήμου Βόλου και στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Παλαιών και Κουφόβουνου, περιόδευσε και μίλησε στους εργα...


Στο τμήμα Συντήρησης του δήμου Βόλου και στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Παλαιών και Κουφόβουνου, περιόδευσε και μίλησε στους εργαζόμενους, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου.
Όπως σημείωσε, «στην σημερινή συγκυρία η διεκδίκηση από την πλευρά των εργαζομένων της αναπλήρωσης των απωλειών που αυτοί υπέστησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια λόγω των πολιτικών των κυβερνήσεων που πέρασαν και οι οποίες συνεχίζονται και από την σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, υλοποίησης των μνημονίων, πρέπει να είναι στην προμετωπίδα των σημερινών αγώνων. Οι εργαζόμενοι μπορούν να βγουν στην αντεπίθεση, απέναντι στην επερχόμενη νέα επίθεση που αναμένεται να δεχθούν οι στα εργασιακά τους δικαιώματα στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης που θα γίνει, τον Σεπτέμβριο- Οκτώβριο».  
Ο Κώστας Στεργίου τόνισε ότι «όλα τα προηγούμενα χρόνια, κυβερνήσεις και πρωθυπουργοί άλλαξαν, όμως ένα  πράγμα έμεινε ίδιο και αυτό είναι η εξουσία του κεφαλαίου». «Σήμερα, πρόσθεσε, από την πλευρά των εργαζομένων υπάρχει ανάλογη πείρα. Το ΚΚΕ με την πολιτική πρόταση εξουσίας πρωτοστατεί και για την λύση των καθημερινών προβλημάτων, αλλά και για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να βγει στο προσκήνιο και να γίνουν ιδιοκτήτες του πλούτου που οι ίδιοι παράγουν».
Παράλληλα σημείωσε ότι «οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα ενόψει και των εξαγγελιών που θα κάνει ο πρωθυπουργός στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να πιστέψουν τις νέες αυταπάτες που θα θελήσει να σπείρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αφού την ίδια ώρα χιλιάδες κατασχετήρια στέλνονται σε αγρότες, αποδεικνύονται στην πράξη οι μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις που έφερε το ασφαλιστικό, υλοποιούνται κατά γράμμα οι δεσμεύσεις παλιών και νέων μνημονίων». 
Τέλος κάλεσε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση του ερχόμενου Σαββάτου στη ΔΕΘ, καθώς και στις διήμερες εκδηλώσεις του 42ουΦεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Βόλου Παρασκευή και Σάββατο 16 και 17 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (δημαρχείο Βόλου).

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1401459223060545185

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item