Πυρ των "έξι" στον Δήμο Βόλου για τον Εφραίμ

Επίθεση στη Δημοτική Αρχή Βόλου εξαπέλυσαν οι έξι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Ανδρέου Μεικοπούλου, Ιάσoνας Αποστολάκης, Κώστ...


Επίθεση στη Δημοτική Αρχή Βόλου εξαπέλυσαν οι έξι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Ανδρέου Μεικοπούλου, Ιάσoνας Αποστολάκης, Κώστας Γαργάλας, Ματθαίος Δραμητινός, Φωτεινή Κοκκινάκη και Ιωάννης Μολοχίδης, με αφορμή την ανακήρυξη στις 29 Οκτωβρίου του ηγουμένου Εφραίμ σε επίτιμου δημότη Βόλου.
Η ανακοίνωση:
"Θεωρώντας ότι η πρόταση της Δημοτικής Αρχής υποκρύπτει άλλα πράγματα που δεν γνωρίζουμε και που δεν αφορούν τον Δήμο ,σταθήκαμε αρνητικά ως προς την ανακήρυξη του συγκεκριμένου προσώπου σε επίτιμο Δημότη της πόλης. Επισημάναμε ότι είναι επικίνδυνη, ανέντιμη και καταδικαστέα οποιαδήποτε προσπάθεια πολιτικής ή προσωπικής εκμετάλλευσης του θρησκευτικού συναισθήματος των πολιτών. Επισημάναμε επίσης ότι έχει τα ίδια χαρακτηριστικά η οποιαδήποτε εκμετάλλευση, οιουδήποτε, της ιδιότητάς του προς όφελος ιδιοτελών σκοπών ή επιδιώξεων. Η εμπλοκή του ονόματος του συγκεκριμένου προσώπου σε περισσότερες από μια περιπτώσεις φερόμενων <<αδιαφανών>> πράξεων και με δεδομένη την συνέχιση της δίκης στην οποία είναι κατηγορούμενο, δεν δίνει το δικαίωμα για την οποιαδήποτε σκέψη ανακήρυξής του ως επίτιμο Δημότη της πόλης μας. Η αιτιολόγηση ότι προσφέρει είτε οικονομική είτε πνευματική στήριξη σε συμπολίτες μας αφού τον ευχαριστήσουμε , να θυμίσουμε ότι δεν είναι ο μοναδικός και ίσως υπάρχουν και καλύτερες και πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από την δική του, που ποτέ δεν διεκδίκησαν κάτι ούτε είχαν αντίστοιχες επιθυμίες. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν με ανιδιοτέλεια και χωρίς καμιά επιδίωξη αναγνώρισης ή αποδοχή αναγνώρισης του έργου τους, προσέφεραν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με σεμνό τρόπο. Όπως ακριβώς αρμόζει στο ήθος τους και τιμώντας με απόλυτο τρόπο τις αρχές και τα πιστεύω τους."

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 854802697571098975

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item