Κίνδυνος για «λουκέτο» στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Σε συνάντηση, το ερχόμενο Σάββατο 1η Οκτωβρίου, καλεί την δημοτική Αρχή, ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου, Άγγελος Αγραφιώτης, προκ...


Σε συνάντηση, το ερχόμενο Σάββατο 1η Οκτωβρίου, καλεί την δημοτική Αρχή, ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου, Άγγελος Αγραφιώτης, προκειμένου να βρεθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο του Ιδρύματος.
Σε σχετική επιστολή του προς το δημοτικό συμβούλιο μάλιστα (η οποία αναμένεται να αναγνωστεί στη σημερινή συνεδρίασή του), κάνει ευθέως λόγο για κίνδυνο «λουκέτου» στο Ορφανοτροφείο, επισημαίνοντας ότι εάν δε βρεθεί λύση με ιδιωτική ή Δημοτική πρωτοβουλία, για την εξάλειψη των οφειλών του ιδρύματος, οι οποίες σήμερα ξεπερνούν το ποσό των 285.000€, ενδεχόμενα το ίδρυμα να οδηγηθεί ακόμη και σε διακοπή της λειτουργίας του.
«Διαπίστωσή μου είναι, έπειτα από 6 μήνες, πως οι προηγούμενες διοικήσεις ελάχιστα ενδιαφερόταν για τη λειτουργία του ιδρύματος και την καθημερινή διαπαιδαγώγηση των παιδιών, αφήνοντάς τα ανεξέλεγκτα σε κάθε επιθυμία τους. Αντίθετα υπήρξε διαχρονικά ενδιαφέρον πολιτικών παρατάξεων, για το ποιος θα κατέχει τη διοίκηση, ενδιαφερόμενες μόνο για τον τίτλο, καθιστώντας το ίδρυμα μέσο ρουσφετολογικών προσλήψεων και βολέματος ημετέρων» τονίζει -μεταξύ άλλων -ο κ. Αγραφιώτης, προσθέτοντας πως από το Μάρτιο του 2016, οπότε και ανέλαβε τη διοίκησή του Ιδρύματος, έχουν γίνει μεγάλα βήματα σε αναγκαίες αλλαγές στην καθημερινότητα των τροφίμων, αλλαγές τις οποίες είχε εντοπίσει και ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ σε επισκέψεις του και για όλα είναι ήδη ενημερωμένος ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Related

Sticky 8635701388268460394

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item