Την Κυριακή τρέχουμε για τα παιδιά της Φλόγας

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου η δράση «Τρέχω για τη Φλόγα» με στόχο να σταλεί το...


Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου η δράση «Τρέχω για τη Φλόγα» με στόχο να σταλεί το μήνυμα της στήριξης στα παιδιά και τους εφήβους που προσπαθούν να κερδίσουν το στοίχημα της ζωής.
Η δράση «Τρέχω για τη Φλόγα» συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Βόλου-ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, το Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και τη Φλόγα Μαγνησίας.
Αυτή τη στιγμή, δεκατέσσερα παιδιά από τη Μαγνησία έχοντας προσβληθεί από καρκίνο δίνουν τον δικό τους αγώνα σε νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να ξεπεράσουν το σημαντικό αυτό πρόβλημα υγείας έχοντας στο πλευρό τους γονείς τους. Σημαντική αξία, όμως, έχει και η φροντίδα της Φλόγας, που τόσα χρόνια δεν έχει σταματήσει να αγωνίζεται για τα παιδιά με καρκίνο δημιουργώντας υποδομές και παρέχοντας πολύπλευρη βοήθεια στις οικογένειες τους.
Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, λοιπόν,  από τις 9 το πρωί και πάντα με τη βοήθεια της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, θα γίνονται καινούριες εγγραφές μελών, με συμβολική συνδρομή τρία ευρώ, με μπλουζάκια-λογότυπο Φλόγας, με ιδιαίτερο stund και εθελόντριες για να ενημερώνουν τους πολίτες και να παίρνουν δείγμα σάλιου με μπατονέτα, προκειμένου να γίνουν και άλλοι δότες μυελού των οστών, πάντα σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή σε συμμαχία ζωής με τη Φλόγα.
Επιπλέον, μουσική και χορός θα πλαισιώνει την εκδήλωση και τρία μετάλλια φιλοτεχνημένα από την Αριέττα Περεντίδου καθώς και κάποια δώρα θα υπάρξουν για τους πρώτους.
Τέλος, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα, στον πολυχώρο Τέχνης Φουντούλη, ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος Βόλου και ο Σύλλογος Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ» Βόλου, παρουσιάζουν το βιβλίο της Λεμονιάς Μουλά «Ξένη μέσα στη ζωή της» και όλα τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα δοθούν στη Φλόγα.

Related

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 3121697401171904446

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item