Ξέσπασε πόλεμος! Μπέος για Αγοραστό: Ταρζανιές να κάνει στη Βερδικούσια και όχι στον Βόλο! (βίντεο)

"Η δημοτική αρχή δεν εκβιάζεται. Να είναι πολύ προσεκτικός. Ταρζανιές να κάνει αλλού ο κ. Αγοραστός. Αν νομίζει ότι ο Βόλος έιναι Λ...


"Η δημοτική αρχή δεν εκβιάζεται. Να είναι πολύ προσεκτικός. Ταρζανιές να κάνει αλλού ο κ. Αγοραστός. Αν νομίζει ότι ο Βόλος έιναι Λιβάδι ή Βερδικούσια κάνει λάθος" δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλοντας άσχημη συμπεριφορά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού σε βάρος του εκτ. χρέη Δημάρχου Θάνου Θεοδώρου.
Αφορμή στάθηκε το έργο της αυτοματοποίησης και αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης σε Βόλο και Νέα Ιωνία, το οποίο η Περιφέρεια ενέκρινε και ενέταξε στο ΕΣΠΑ προς χρηματοδότηση. 
Όμως η  Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας δεν απεδέχθη τον εξοπλισμό τηλε-ελέγχου, καθώς τον χαρακτήρισε ως μη επιλέξιμη δαπάνη, ενώ είναι αναπόσπαστο τμήμα του έργου σύμφωνα με τη Δημοτική αρχή και όπως ισχυρίζεται ο δήμος Βόλου, χωρίς αυτό το κομμάτι, το έργο είναι «ανάπηρο» και κινδυνεύει να αποδειχθεί αναποτελεσματικό, πριν καν εκτελεστεί.
"Το έργο δεν το ενέταξε προκειμένου να βάλει κάποιο έργο σε κάποιο χωριουδάκι αλλού" συμπλήρωσε ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου και προειδοποίησε τον κ. Αγοραστό να μην ρίξει τον Βόλο σε σχέση με την υπόλοιπη Θεσσαλία.
Σύμφωνα με τον κ. Μπέο και τα όσα είπε σήμερα στην εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον ASTRA TV, ο Κώστας Αγοραστός μετά την ένσταση που κατέθεσε ο Δήμος Βόλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Θάνο Θεοδώρου και του εξέφρασε έντονα παράπονα με άσχημο τρόπο. 
Από το περιβάλλον του κ. Αγοραστού επισημαίνουν ότι τα γεγονότα έγιναν ακριβώς ανάποδα από όσα περιγράφει ο κ. Μπέος. Το έργο δε μπορούσε να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ διότι δεν προβλέπεται και ότι ο Δήμος Βόλου μπορεί μόνος του να το εντάξει σε κάποιο άλλο πρόγραμμα. Επίσης τονίζουν ότι ο κ. Θεοδώρου τηλεφώνησε τον κ. Αγοραστό και σε υψηλούς τόνους του ζήτησε το λόγο, ενώ ο κ. Μπέος έβριζε από μέσα...

Δείτε το βίντεο:


Related

Sticky 6707293019059426800

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item