Διέρρευσαν απόρρητα τραπεζικά στοιχεία από την Τράπεζα Πειραιώς στον Βόλο;

Η πιο σοβαρή από τις καταγγελίες του εκδότη Γιώργου Καρεκλίδη ήταν η διαρροή ευαίσθητων τραπεζικών δεδομένων από την Τράπεζα Πειραιώς τ...


Η πιο σοβαρή από τις καταγγελίες του εκδότη Γιώργου Καρεκλίδη ήταν η διαρροή ευαίσθητων τραπεζικών δεδομένων από την Τράπεζα Πειραιώς του Βόλου.
Ο εκδότης δήλωσε ότι την υπόθεση θα αναλάβει αποκλειστικά η Δικαιοσύνη, αφού θα καταθέσει αγωγή εναντίον της τράπεζας, ώστε να κληθεί να εξηγήσει πως βρεθήκαν τα πινάκια των επιταγών της εταιρείας του στα χέρια του Αχιλλέα Μπέου ή οποιουδήποτε τα αναζητούσε.
Και φυσικά εδώ υπάρχει σοβαρό ζήτημα! Πως μία τράπεζα δίνει σε όποιον τα ζητήσει δεδομένα και στοιχεία τα οποία δεσμεύονται από το τραπεζικό απόρρητο.
Ο κ. Καρεκλίδης τόνισε ότι τα στοιχεία προέρχονται από την πρώην Γενική Τράπεζα, η οποία συγχωνεύθηκε με την Τράπεζα Πειραιώς, στην οποία ο Δήμος Βόλου διατηρεί τον τραπεζικό του λογαριασμό με πολλά εκατομμύρια.
Αν πάντως επιβεβαιωθεί το γεγονός ότι από την τράπεζα διέρρευσαν τέτοια στοιχεία, τότε θα μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο! 
Επίσημη απάντηση από την Τράπεζα δεν έχει δωθεί.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1424601900911416450

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item