Ανακοίνωση των "έξι" για την πρόσκληση Τσίπρα σε Μπέο

Είναι φανερό ότι κάθε φορά που η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στριμωγμένη είτε γιατί δεν έχει κάτι να πει είτε γιατί φοβάται τον διάλογο αδυν...


Είναι φανερό ότι κάθε φορά που η Δημοτική Αρχή βρίσκεται στριμωγμένη είτε γιατί δεν έχει κάτι να πει είτε γιατί φοβάται τον διάλογο αδυνατώντας να τεκμηριώσει τον λόγο και τις αποφάσεις της, μα κάθε φορά, βγάζει από την φτωχή φαρέτρα τις φωτοβολίδες. Προφανώς γιατί δεν έχει και τίποτα καλύτερο να προσφέρει στην πόλη παρά μόνο φωτοβολίδες, λαμπάκια και ψέματα. Και μια τέτοια φωτοβολίδα ήταν η δήθεν ονομαστική πρόσκληση από το Γραφείο του Πρωθυπουργού προς τον εν αργία κ. Μπέο. Και σαν να μην έφτανε το ένα ψέμα έρχεται να το ‘’διορθώσει’’ μ’ ένα άλλο μεγαλύτερο γιατί αυτό κατευθυνόταν όχι προς μερικούς Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης αλλά προς τους Δημότες συνολικά του Βόλου. Κατά την ώρα λοιπόν της Συνεδρίασης ζητήσαμε από τον κ. Θεοδώρου, που σήμερα έχει την θέση Δημάρχου, να μας επιδείξει το εν λόγω έγγραφο και μετά το τέλος της Συνεδρίασης να μας παραδοθεί φωτοαντίγραφο αυτού. Μας παρέπεμψε, μεσούσης της Συνεδρίασης , στον Πρόεδρο του Δ. Σ. κ. Μουλά.
Μετά το τέλος της Συνεδρίασης ο κ. Μουλάς μας ενημέρωσε ότι δεν το έχει στην κατοχή του και μας παρέπεμψε ξανά στον κ. Θεοδώρου που εν τω μεταξύ είχε εξαφανιστεί. Την επόμενη ημέρα όμως η Δημοτική Αρχή ανακοινώνει ότι τίποτα δεν αποκρύπτεται και το σχετικό έγγραφο είναι στη διάθεση οποιουδήποτε Δημότη. Την ίδια ημέρα της ανακοίνωσης και μετά την δημοσιοποίησή τη ,εκπρόσωπός μας επιχείρησε, ακολουθώντας τις οδηγίες της Δημοτικής Αρχής, να παραλάβει φωτοτυπία του εγγράφου ως απλός πολίτης. Κανείς και ποτέ δεν παρέδωσε οτιδήποτε, απεναντίας ζητήθηκε από τους υπευθύνους να συντάξει σχετική αίτηση. Μετά λοιπόν τη σύνταξή της ρωτήθηκαν οι αρμόδιοι πότε θα καταστεί δυνατόν να παραληφθεί η φωτοτυπία. Ακόμα περιμένουμε την απάντηση και είμαστε σίγουροι ότι θα την περιμένουμε για πολύ. Μα πάρα πολύ, τόσο ώστε να ξεχαστεί. Το ψέμα όμως δεν ξεχνιέται και καταγράφεται όχι μόνο στην ειδησιογραφία αλλά και στην συνείδηση των Δημοτών. Και αυτό είναι που τρέμει και απεχθάνεται η Δημοτική Αρχή. Τη συνείδηση.Ελένη Ανδρέου- Μεϊκοπούλου, Ιάσονας Αποστολάκης, Κώστας Γαργάλας, Ματθαίος Δραμητινός, Φωτεινή Κοκκινάκη και Γιάννης Μολοχίδης:

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1384640021740489745

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item