Απάντηση Μπέου σε Εφημερίδα των Συντακτών

Από τον σε αργία Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, σε απάντηση δημοσιεύματος της «Εφημερίδα των Συντακτών» έγινε η ακόλουθη δήλωση: «Μόνο έκπλ...


Από τον σε αργία Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο, σε απάντηση δημοσιεύματος της «Εφημερίδα των Συντακτών» έγινε η ακόλουθη δήλωση:

«Μόνο έκπληξη δεν προκαλεί το νέο λιβελλογράφημα, με σκόρπια και διαστρεβλωμένα, περιστατικά, εναντίον μου, από τους καταστροφείς της «Ελευθεροτυπίας» και δήθεν προοδευτικούς και αριστερούς δημοιογράφους της «Εφημερίδας των Συντακτών». Και φυσικά η πρόθυμη αναπαραγωγή από τα τοπικά Μέσα Διαπλοκής, που καθημερινά αποδεικνύονται ανίκανα να διεκπεραιώσουν το έργο που τους έχει ανατεθεί και αναφέρεται στην ηθική και κοινωνική μου εξόντωση.

Και σημειώνω ότι δεν εκπλήσσει γιατί έρχεται, όπως και όλα τα άλλα, σε μια χρονική συγκυρία, όπου η πόλη του Βόλου, κι εγώ μαζί, δίνει ένα εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα για την προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων της. Κι ένα τέτοιο ρυπαρό δημοσίευμα είναι προφανές ποιους, επιχειρείται, να εξυπηρετήσει.

Ασφαλώς και δεν θα μπω στη βάσανο να απαντήσω στα όσα βρόμικα και συκοφαντικά μου αποδίδονται, αλλά δεν μπορώ να μην επισημάνω την χοντροκομμένη και άγαρμπη προβοκάτσια να εμφανιστώ ως ο «εκλεκτός» των εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών της περιοχής μας, για να μην πω ότι επιχειρείται να εμφανιστώ ότι τις ελέγχω και τις κατευθύνω κατά τις επιθυμίες μου!!!. 

Επισημαίνω απλώς γεγονότα και συγκυρίες και οι πολίτες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Δεν θα αποφύγω, πάντως, τον πειρασμό να διερωτηθώ, ρητορικά έστω, αν οι συντάκτες της συγκεκριμένης εφημερίδας είναι «Δημοκράτες», όπως αυτοχαρακτηρίζονται, τότε οι φασίστες μέχρι που μπορούν να φθάσουν;

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 35253867126017184

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item