Όλα τα τιμολόγια προς ΜΜΕ δίνει στη δημοσιότητα η Δημοτική Αρχή Βόλου

Τα τιμολόγια για τις καταχωρήσεις και τις διαφημίσεις της τελευταίας δεκαετίας του Δήμου Βόλου προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και...


Τα τιμολόγια για τις καταχωρήσεις και τις διαφημίσεις της τελευταίας δεκαετίας του Δήμου Βόλου προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και του δημοσιογράφους της περιοχής πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα ο Δήμος Βόλου με όλα τα νομικά του πρόσωπα (ΔΕΥΑΜΒ, ΔΗΠΕΘΕ κ.α) σύμφωνα με όσα δήλωσε ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σήμερα το μεσημέρι στον ASTRA.
Ο κ. Μπέος είπε ότι η δημοσιοποίηση θα γίνει εντός των επόμενων ημερών και θα αφορά το διάστημα από 2006 έως 2016.  Μάλιστα απαντώντας στην παρατήρηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη ότι με την κίνηση του αυτή θα στεναχωρήσει μερικούς φίλους του, οι οποίοι θα εμφανιστούν να έχουν πάρει μεγάλα ποσά από τα Ταμεία του Δήμου απάντησε "δεν πειράζει, ας στεναχωρηθούν, τί να κάνουμε;".
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων - τιμολογίων του Δήμου Βόλου και των νομικών του προσώπων ήταν ένα πάγιο αίτημα του TheNewspaper.gr, για το οποίο έχουμε αρθρογραφήσει πολλές φορές.
Να υπενθυμίσουμε ότι το TheNewspaper.gr δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από το ταμείο του Δήμου Βόλου για διαφημιστική καταχώρηση ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4341946671586303357

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item