ΠΑΣΟΚ: Καμία ανοχή στην συνεχιζόμενη παρακμή

Σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή ασκεί η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους κορυφαίους θεσμο...


Σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή ασκεί η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους κορυφαίους θεσμούς της πόλης, του Νομού και της Μαγνησίας που «κάνουν το λάθος να διαφωνήσουν μαζί τους». Επιπλέον ζητά από όλους να μην επιδείξουν πλέον καμία ανοχή στη συνεχιζόμενη παρακμή της πόλης.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας έχει επανειλημμένα καταδικάσει τους εν λόγω κυρίους, για την καθεστωτική τους συμπεριφορά, καθώς και τις απαράδεκτες αντιλήψεις τους, περί δημόσιου διαλόγου. Το ίδιο κάνουμε και τώρα με κατηγορηματικό τρόπο. Καλό θα είναι λοιπόν, το υπόλοιπο διάστημα της θητείας τους, αν νοιάζονται έστω και λίγο για αυτή την πόλη, να ασχολούνται με αυτήν και αντί να συκοφαντούν και να αρνούνται πεισματικά κάθε κριτική, να αρχίσουν να ακούν, γιατί οδηγούν την Πόλη σε απομόνωση.
Δεν βλέπουμε όμως τον ανάλογο ζήλο από τα υπόλοιπα κόμματα στο Νομό μας και τα καλούμε να βγουν και να προστατεύσουν το ύφος και το ήθος της πολιτικής ζωής του τόπου μας. Χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς, η έως τώρα ένοχη σιωπή της τοπικής κομματικής οργάνωσης της Ν.Δ, απέναντι στα ακραία φαινόμενα πολιτικού ξεκατινιάσματος της Πόλης μας, με χυδαίες επιθέσεις ακόμα και σε κορυφαία στελέχη της. Μια σιωπή της Ν.Ο.Δ.Ε της Ν.Δ Μαγνησίας, που δεν υποδηλώνει τίποτα άλλο, πέρα από αδιαφορία και συγκάλυψη και προκαλεί απορία και ανησυχία.
Αναμένουμε και ζητούμε από όλους να μην επιδείξουν πλέον, καμία ανοχή στη συνεχιζόμενη πολιτική παρακμή της Πόλης μας».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 668708757298093851

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item