Ορφανοτροφείο Βόλου: Η Δανάη Χαριτάκη απαντά γιατί πήρε τα τρόφιμα

Σε δήλωση της η εκπρόσωπος του Δήμου Βόλου στο διοικητικό συμβούλιο και αντιπρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου Δανάη Χαριτάκη αναφέρει τα...


Σε δήλωση της η εκπρόσωπος του Δήμου Βόλου στο διοικητικό συμβούλιο και αντιπρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου Δανάη Χαριτάκη αναφέρει τα εξής:
Σε απάντηση της δήλωσης του προέδρου Άγγελου Αγραφιώτη που αναφέρει μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος του Δήμου Βόλου έπαιρνε τρόφιμα από τις αποθήκες του ιδρύματος δηλώνω ότι έχω στην κατοχή μου έγγραφο του Ορφανοτροφείου Βόλου με ημερομηνία 28/8/16 με αριθμό πρωτοκόλλου που το ζήτησε και ο ίδιος αναρωτιέμαι γιατί άραγε; Όταν η κίνηση αυτή έγινε το 2015 όταν ο ίδιος δεν ήταν πρόεδρος, αλλά ήταν τότε η κα Σοφία Ιωάννου, που αναφέρει με υπογραφή του αποθηκάριου ότι έλαβα δύο φορές τρόφιμα μακράς διάρκειας κατόπιν συναίνεσης και ενημέρωσης από την τότε πρόεδρο για να τα παραδώσω σε άπορη οικογένεια. Για την ενέργεια αυτή είχα ενημερώσει και τον κ. Τάσο Μπατζιάκα αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Η εν λόγω οικογένεια έπαιρνε επί ένα χρόνο τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Τέλος έχω έγγραφη βεβαίωση της εν λόγω άπορης οικογένειας περί αποδοχής των τροφίμων. Επιφυλάσσομαι για τις κατηγορίες αυτές παντός νομίμου δικαιώματός μου στην δικαιοσύνη.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1593170366361239618

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item