Ξεκινά άμεσα η αποκατάσταση οδικού δικτύου Αλμυρού

Το Δήμαρχο Αλμυρού, κ. Δημήτριο Εσερίδη επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, Δωροθέ...


Το Δήμαρχο Αλμυρού, κ. Δημήτριο Εσερίδη επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη, με αφορμή την εργολαβία ύψους 1.500.000€ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το επαρχιακό δίκτυο Δήμου Αλμυρού και Δήμου Ρήγα Φεραίου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Πολεοδομίας Αριστείδης Καραγεώργος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, Ευάγγελος Καλαντζής και ο Προϊστάμενος της Πολεοδομίας,  Δημήτριος Πλατής.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όλες οι πλευρές συμφώνησαν να προβούν σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις, ώστε να αποκαταστήσουν το δίκτυο, το οποίο έχει υποστεί μεγάλες φθορές. Η αποκατάσταση πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα, στις επόμενες ημέρες.
Αναφέρθηκαν, επίσης, στις εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης που πρόκειται να υλοποιηθούν και αφορούν κυρίως στις ορεινές περιοχές του Δήμου, των οποίων το επαρχιακό δίκτυο εμφανίζει τις μεγαλύτερες καταστροφές, λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων που επικρατούν εκεί καθώς και στις διαγραμμίσεις του οδικού δικτύου των ορεινών περιοχών.
Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση, η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι κοινός στόχος της ίδιας, του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων είναι η εξασφάλιση της οδικής ασφάλειας και η εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και την ιεράρχηση των αναγκών.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5468748831329996181

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item