Διεργασίες για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία

Έντονες είναι το τελευταίο διάστημα οι διεργασίες για τη συγκρότηση του νέου βουλευτικού ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Συμπαράταξη...


Έντονες είναι το τελευταίο διάστημα οι διεργασίες για τη συγκρότηση του νέου βουλευτικού ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Συμπαράταξη στη Μαγνησία, όπως αποκαλύπτει σήμερα το TheNewspaper.gr.
Πολλά στελέχη του κόμματος στο Νομό έχουν συναντήσεις στην Αθήνα με κορυφαία στελέχη του Κινήματος προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στον... ήλιο!
Βέβαιη θεωρείται η παρουσία του επικεφαλής στη λίστα του ψηφοδελτίου, του δημοσιογράφου Γιάννη Αναστασίου, όπως και της Σούλας Μπαρτζιώκα.
Νέα πρόσωπα όμως έχουν εμφανιστεί στον ορίζοντα. Πρόκειται για τον πρόεδρο του Ορφανοτροφείου Βόλου Άγγελο Αγραφιώτη, ο οποίος είναι και Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του Τρύφωνα Πλαστάρα προέδρου σήμερα της ΟΕΒΕ Μαγνησίας.
Σχεδόν βέβαιη θεωρείται και η συμμετοχή στο ψηφοδέτιο της Μαρίας Γίτση και του Δ. Λουφόπουλου.
Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ φαίνεται ότι ενδιαφέρον να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχει εκδηλώσει ο Φώτης Λαμπρινίδης.
Σε κάθε περίπτωση, για το μέγεθος του κόμματος τουλάχιστον σύμφωνα με τα ποσοστά των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και ο ανταγωνισμός των υποψηφίων ακόμα μεγαλύτερος. 

Related

Sticky 153735928540663883

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item