Δήλωση Πέγιου: Παραμένω για το καλό της πόλης, αν και αδικημένος

Δήλωση του Δημήτρη Πέγιου απέστειλε το Γραφειο Τύπου του Δήμου Βόλου. Η δήλωση αναφέρει: Σε διαστρέβλωση, με την τακτική της μισής αλήθειας ...


Δήλωση του Δημήτρη Πέγιου απέστειλε το Γραφειο Τύπου του Δήμου Βόλου. Η δήλωση αναφέρει:

Σε διαστρέβλωση, με την τακτική της μισής αλήθειας και την απομόνωση φράσεων από όσα είπα στη  ραδιοφωνική εκπομπή του Χρ. Λουκά, σήμερα Παρασκευή, προχώρησαν στα sites που διατηρούν οι κ. Μαρέδης, Καρεκλίδης και η Κ. Τασσοπούλου, είτε εμφανίζοντάς με ως «υπερασπιστή» των ασυγχώρητων λαθών του προηγούμενου αντιδημάρχου, Ηλία Ξηρακιά, και στο θέμα της παροχής γάλακτος στους εργαζομένους, είτε ως πιθανό διασπαστή της αρραγούς ενότητας της ομάδας πλειοψηφίας της αυτοδιοικητικής παράταξης του αιρετού μας Δημάρχου , κ. Αχιλλέα Μπέου.

Οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι αν και αισθάνομαι αδικημένος, εν τούτοις πρώτα και πάνω από όλα βάζω τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών, τα οποία μαζί με τους συναδέλφους μου τιμήθηκα να υπηρετήσω. Συνεπώς όσοι «ονειρεύονται» διασπάσεις και αποστασίες ματαιοπονούν. Συνεχίζουμε ενωτικά, υπό την ηγεσία του Αχιλλέα Μπέου, για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για την πόλη.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2706065569982145424

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item