Ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας υπέρ Κολυνδρίνη - Αγοραστού

«Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τον νόμο 4369/2016 επιχειρεί να καταργήσει στην πράξη τις Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές της ...


«Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τον νόμο 4369/2016 επιχειρεί να καταργήσει στην πράξη τις Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές της χώρας με τη σύσταση θέσεων διοικητικών και αναπληρωτών διοικητικών γραμματέων, ουσιαστικά εγκατάσταση «πολιτικών επιτρόπων» στους Δήμους και στις Περιφέρειες της χώρας, όλα τα υπόλοιπα δείχνουν υποδεέστερα.
Η καθεστωτική νοοτροπία της κυβέρνησης και στο θέμα της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν μας εμποδίζει να παρακολουθήσουμε και να καταγράψουμε τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην πόλη μας. Οι αρχές και οι αξίες της Νέας Δημοκρατίας δεν μας επιτρέπουν να μείνουμε απαθείς και αμέτοχοι σε ζητήματα πολιτικής συμπεριφοράς και υποβάθμισης του πολιτικού λόγου.
Ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη είναι άξια, ικανά και προβεβλημένα στελέχη της παράταξής μας. Οι διευκρινίσεις του Κώστα Αγοραστού για το έργο της ΔΕΥΑΜΒ κρίνονται επαρκείς. Η Δημοτική Αρχή του Βόλου που φυσικά δεν εκλέχθηκε με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζει πως διεκδικεί την ολοκλήρωση ενός έργου. Καλά κάνει.
Εκείνο με το οποίο διαφωνούμε κάθετα είναι οι προσωπικές επιθέσεις, οι ύβρεις και γενικότερα συμπεριφορές που υποβιβάζουν τον πολιτικό διάλογο και ναρκοθετούν την αυτοδιοικητική συνεργασία. Είναι μακριά από τις αρχές της ΔΗΜ.ΤΟ. Βόλου και ευρύτερα της Νέας Δημοκρατίας πρακτικές διχασμού της τοπικής κοινωνίας.
Τέλος, αναφορικά με την ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, προς τα υπολείμματα του κόμματος που έκανε σημαία τον λαϊκισμό ένα μόνο λέμε: «Κρείττον το σιγάν». Το κόμμα που ποδοσφαιροποίησε την τοπική πολιτική ζωή, ας περιοριστεί στην αυτοκριτική του, ίσως αποδειχθεί θεραπευτική».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 453068005202796483

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item