Ηλικιωμένη θύμα εξαπάτησης από απατεώνες που προσποιήθηκαν τεχνικούς της ΔΕΗ

Θύμα εξαπάτησης από επιτήδειους απατεώνες έπεσε άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα, αυή τη φορά στο Στεφανοβίκειο. Οι δύο δράστες έδρασαν, πρ...


Θύμα εξαπάτησης από επιτήδειους απατεώνες έπεσε άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα, αυή τη φορά στο Στεφανοβίκειο. Οι δύο δράστες έδρασαν, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ.
Συγκεκριμένα, στις 12:10 σήμερα το μεσημέρι, τα δύο άγνωστα άτομα μετέβησαν με αυτοκίνητο στο σπίτι όπου διαμένει μια 76χρονη με τον 82χρονο σύζυγό της – που εκείνη την ώρα απουσίαζε. Ισχυριζόμενοι ότι είναι τεχνικοί της ΔΕΗ, ο ένας εξ αυτών, ζήτησε να εξετάσει το ρολόι του σπιτιού.
Κάποια στιγμή είπε στην ηλικιωμένη ὀτι πρόκειται να γίνει έκρηξη (!) και της ζήτησε να βάλει τα χρήματα που είχε σε μια γωνία του σπιτιού ώστε να είναι ασφαλή. Η γυναίκα πείστηκε και έφερε 1.600 ευρώ, τα οποία άρπαξε ο κλέφτης, μπήκε στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος -σημειωτέον – βρισκόταν έξω από το σπίτι και απασχολούσε τοπν 82χρονο σύζυγο που στο μεταξύ είχε επιστρέψει.
Τους δύο δράστες αναζητά η Αστυνομία, ενώ η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας απευθύνει έκκληση κυρίως στους ηλικιωμένους να μην ενδίδουν και να μη βάζουν άγνωστους στο σπίτι τους.


Related

Sticky 7845042561212883718

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item