Νέα μέλη στο Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου

Ο κτώ νέα  μέλη υποδέχτηκε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μελών του από τα 554 στα 562.   Σε μία επ...


Οκτώ νέα  μέλη υποδέχτηκε ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μελών του από τα 554 στα 562. Σε μία εποχή οικονομικής κρίσης, που δεν αφήνει ανεπηρέαστο, τον πληττόμενο από την υποαπασχόληση και την αδυναμία εκπλήρωσης των ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων δικηγορικό κλάδο , η εγγραφή 8 νέων μελών δημιουργεί την ελπίδα ότι υπάρχουν ακόμη νέοι, που προσβλέπουν σε μία επιτυχημένη καριέρα δικηγόρου, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου.
Στον προβληματισμό που δημιουργεί η αποχώρηση 14 δικηγόρων-μελών του Δ.Σ.Β. σε διάστημα ενός έτους, λόγω αδυναμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών, τα οκτώ καινούργια μέλη, μέσα από την καθημερινή προσπάθεια για καταξίωση, έρχονται να δώσουν το δικό τους μήνυμα στην προσπάθεια συρρίκνωσης του κλάδου: Ότι σε πείσμα των λανθασμένων πολιτικών, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον «θάνατο του δικηγοράκου» οι νέοι, με σύμμαχο τον χρόνο, δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν τον δικό τους αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.
Στην προσπάθεια τους αυτή, όπως τους διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Λάζαρος Γαϊτάνης , ο Σύλλογος θα βρίσκεται στο πλευρό τους , απαιτώντας από κάθε εκπρόσωπο φορέα της Δικαιοσύνης όχι απλώς ισότιμη μεταχείριση, αλλά και συνθήκες που δεν θα τους δημιουργήσουν απογοήτευση στο πρώτο τους λάθος. Καλύπτοντας, όπως για όλα τα μέλη του, τη δαπάνη τουλάχιστον μίας τράπεζας νομικών πληροφοριών.
Στη συνάντηση με τα νέα μέλη του Συλλόγου παρόντες, εκτός από τον Πρόεδρο, ήταν ο Β’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.Β. Σπύρος Μαρδέλης και ο Ταμίας Μιχάλης Βασιλικός.
Τα νέα μέλη του Συλλόγου είναι: Βασίλειος Γαλάνης, Σεβαστή- Μαρία Καρακώστα, Ματθαίος- Αλέξανδρος Κότσιρας, Αποστολία Κρεμαλή, Πολυδώρα Περεντίδη, Μαρία Πολύζου και Δήμητρα Τσαγγάρη.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6659877086053050648

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item