Στον Βόλο οι Droulias Brothers

Μεγάλη αίσθηση έχουν προκαλέσει τις τελευταίες μέρες οι  “Droulias Brothers”  που δεν προλαβαίνουν να κάνουν τηλεοπτικές εμφανίσεις,πα...


Μεγάλη αίσθηση έχουν προκαλέσει τις τελευταίες μέρες οι “Droulias Brothers” που δεν προλαβαίνουν να κάνουν τηλεοπτικές εμφανίσεις,παρουσιάζοντας το μοναδικό τους show.
Με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, οι αδερφοί Δρούλιας, που μας συστήνονται καλλιτεχνικά ως “Droulias Brothers” έχουν καταφέρει σε χρόνο dt να τα κάνουν όλα «Ανάστα» σε κάθε εμφάνισή τους.
Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας και ο 23χρονος αδερφός του Ηλίας , με τον έναν να μεγαλουργεί στη λύρα και στις μαντινάδες και τον άλλον στο νταούλι, σε κάθε μουσικό τους show καταφέρνουν να προκαλούν ντελίριο στον γυναικείο πληθυσμό και να ξεσηκώνουν στον αέρα και πάνω στα τραπέζια τον κόσμο. Με την κρητική μουσική και το νησιώτικο ταπεραμέντο να κυλάνε στο αίμα τους, συνδυάζοντας τους παραδοσιακούς με τους μοντέρνους ήχους, καταφέρνουν να παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, που σε συνδυασμό με την εμφάνισή τους, τους έχει κάνει ήδη περιζήτητους.
Ήδη στα κλαμπ κυριαρχεί το remix τους “Droulias feat Panos Kalidis- Αnasta” που επιμελήθηκαν ο γνωστός dj “Dim Rhode” μαζί με τον Γιώργο Λιάτη, “παντρεύοντας” τη λύρα τους και τη μουσική τους με το σουξέ “Ανάστα” του Πάνου Καλίδη, προκαλώντας πανικό.Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στο ENZO PREMIUM BAR στον Βόλο! 

Related

EXODOS 969734202536835544

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item