Διεθνής πιστοποίηση ποιότητας για την βολιώτικη εταιρεία εκτυπώσεων HellasPrint

Η βολιώτικη κορυφαία στην Ελλάδα εταιρεία εκτυπώσεων και γραφικών τεχνών HellasPrint δημιουργεί προϊόντα και παρέχει υπηρεσίες υψηλών ε...



Η βολιώτικη κορυφαία στην Ελλάδα εταιρεία εκτυπώσεων και γραφικών τεχνών HellasPrint δημιουργεί προϊόντα και παρέχει υπηρεσίες υψηλών επιστημονικών και τεχνικών προδιαγραφών, με κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.
Για την επίτευξη αυτού του σκοπού εφαρμόζεται ένα Σύστημα Ολικής Ποιότητας, που περιλαμβάνει όλες τις παραγωγικές και διοικητικές λειτουργίες της Επιχείρησης. Στo πλαίσio αυτού του συστήματος εφαρμόζονται διαδικασίες αξιολόγησης, συντήρησης και βελτιώσεις με δυνατότητα αναθεωρήσεων και ανασκοπήσεων, ώστε σε κάθε χρονική περίοδο να εξασφαλίζεται η επάρκεια και αποτελεσματικότητα του. Εξασφαλίζεται έτσι η μείωση του κινδύνου παροχής ελαττωματικής υπηρεσίας ή προϊόντος και η άμεση συμμόρφωση των ενδεχομένων αστοχιών παραγωγής.
Για αυτό το σκοπό έχει στην διάθεση της το κατάλληλο προσωπικό, ακολουθούνται απαρέγκλιτα οι κατάλληλες διαδικασίες και παρέχεται η απαραίτητη εκπαίδευση και οι πόροι ώστε η συμμόρφωση προς την ποιότητα να είναι διαρκής και απρόσκοπτη. Η τήρηση της Πολιτικής Ποιότητας είναι υποχρεωτική για τους εργαζόμενους της εταιρείας, τους προμηθευτές της και γενικά όσους έχουν εξαρτημένη σχέση εργασίας με αυτήν. Θεωρείται τέλος απαραίτητο να τονιστεί ότι η εταιρεία συμμορφώνεται πλήρως με την εθνική και την κοινοτική νομοθεσία και τους κανόνες της επιστήμης και της τεχνικής.
Για όλους αυτούς τους λόγους η εταιρεία ΗellasPrint έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2008 και αυτή τη χρονιά σε συνεργασία με την EQA HELLAS.


H εταιρεία ειδικεύεται σε εκτύπωση και σχεδιασμό επαγγελματικών καρτών, διαφημιστικών φυλλαδίων, εντύπων, βιβλίων, περιοδικών, χάρτινων τσαντών και άλλων ειδών. 

Η HellasPrint εδρέυει στην πόλη του Βόλου, στην οδό Παύλου Μελά 33 με Σωκράτους. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2421 302 653 και 800 11 11 500 (χωρίς χρέωση).
Μάθετε περισσότερα εδω

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5983946790052908673

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item