Ένας ανταποκριτής του MEGA στον Βόλο περιγράφει τα συναισθήματά του για το λουκέτο

Πολλοί είναι εκείνοι που ακόμα θυμούνται τον δημοσιογράφο Γιάννη Αναστασίου ως ανταποκριτή του μεγάλου καναλιού της χώρας στη Μαγνησία κ...


Πολλοί είναι εκείνοι που ακόμα θυμούνται τον δημοσιογράφο Γιάννη Αναστασίου ως ανταποκριτή του μεγάλου καναλιού της χώρας στη Μαγνησία και τη Θεσσαλία.
Τα τελευταία χρόνια, οι ανταποκριτές στην Περιφέρεια λόγω οικονομικής κρίσης είχαν περιοριστεί αρκετά από όλα τα κανάλια.
Ο Γιάννης Αναστασίου θυμάται τις στιγμές που έζησε, ως εργαζόμενος στο MEGA CHANNEL και τις περιγράφει στο TheNewspaper.gr, μαζί με τα συναισθήματά του για το διαφαινόμενο λουκέτο στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό της Ελλάδας.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου

"Πριν δεκαέξι χρόνια με θυμάμαι να διασχίζω την αίθουσα σύνταξης του Μega που αδειάζει, γεμάτη απο σημαντικούς συναδέλφους δημοσιογράφους, προκειμένου να μπω στο γραφείο του Νίκου Χατζηνικολάου για συνέντευξη πρόσληψης ως ανταποκριτής. Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα, νιώθω ότι, υπήρξα μέλος για μια δεκαετία, μιας από τις σημαντικότερες ομάδες -αν οχι η σημαντικότερη- ενημέρωσης στη χώρα. Το Μega είναι όσα ζήσαμε ως τηλεθεατές από τον εγκυρότερο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας και αυτό αποτελεί σημαντική προσφορά στην δημοκρατία, τον πλουραλισμο και την ενημέρωση. Η εμπειρία του να "παίζεις" πρώτο θεμα σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του Μega, με τον Χατζηνικολαου ή τον Παναγιωτόπουλο, την Ζαχαρέα ή την Τρέμη, με τον Κακαουνάκη ή τον Καμπουράκη και τον Οικονομέα, ήταν σχολείο αληθινής δημοσιογραφίας από το πρώτο σταθμό της χώρας, που καμάρωνες να είσαι ισότιμο άξιο σεβασμού, μέλος της ομάδας που την παράγει. Το Μega ειναι οι ικανοί του άνθρωποι... και στη ζωή ικανών ανθρώπων το "μαύρο" δεν ταιριάζει. Καλή τύχη σε όλους τους συναδέλφους μπροστά και πίσω απο τις κάμερες..."

Related

MEDIA 41223299417608766

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item