Χωρίς triplex το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος επισημαίνοντας τη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίσταντ...


Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος επισημαίνοντας τη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται οι κάτοικοι του Νομού, λόγω βλάβης στο μηχάνημα triplex του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας, το triplex έχει κριθεί μη λειτουργικό εδώ και αρκετό διάστημα, καθώς έχει υποστεί βλάβη, η οποία δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί. Οι πολίτες της Μαγνησίας για μια ακόμη φορά ταλαιπωρούνται διότι είτε θα πρέπει να μετακινηθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας είτε να αποταθούν σε ιδιώτη ιατρό, προκειμένου να εξεταστούν. Είναι απαράδεκτο οι  πολίτες και οι ασθενείς του Νομού να μην απολαμβάνουν τη φροντίδα που τους αναλογεί, λόγω της αδυναμίας παροχής των κατάλληλων μέσων εξέτασης από το Γ.Ν. Βόλου. Να σημειωθεί ότι το triplex είναι εκτός λειτουργίας από τα μέσα του περασμένου Αυγούστου. 

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας ζητά να ενημερωθεί από τον αρμόδιο υπουργό, για το εάν έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη του μηχανήματος triplex του Γ.Ν. Βόλου. 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 658073772886393102

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item