100 αιτήσεις για 15 υποτροφίες της ΕΒΟΛ

Μέσα στην εβδομάδα θα συνεδριάσει η επιτροπή που έχει συσταθεί για την επιλογή των αιτήσεων για τις υποτροφίες της ΕΒΟΛ. Όπως ανέφερε ...


Μέσα στην εβδομάδα θα συνεδριάσει η επιτροπή που έχει συσταθεί για την επιλογή των αιτήσεων για τις υποτροφίες της ΕΒΟΛ. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ., Νικήτας Πρίντζος, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, οι αιτήσεις νεοεισαχθέντων αλλά και φοιτητών, παιδιών των μελών τους Αγροτικού Συνεταιρισμού ανέρχονται σε 100 και θα επιλεγούν τα 15.
Υπενθυμίζεται ότι η ΕΑΣ Βόλου από φέτος θα δίνει υποτροφία για εννιά μήνες, αρχής γενομένης από τις 15/9 και για εννιά μήνες, σε 15 παιδιά. Το ποσό κάθε μήνα ανέρχεται σε 400 ευρώ. Τα χρήματα για πέντε χρόνια θα κατατεθούν σε λογαριασμό και αν του χρόνου τα οικονομικά του Συνεταιρισμού του το επιτρέπουν, θα κατατεθούν χρήματα και για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Την επιτροπή φέτος αποτελούν η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δη. Νασίκας, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Δημητριάδος, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Β΄θμιας Εκπαίδευσης και τον κ. Νικήτα Πρίντζο.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 306463698660814882

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item