100.000 € εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Βόλου

Ποσό ύψους 100.000 ευρώ διεκδικούν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Βόλου. Πρόκειται για χρήματα που τους οφείλονται για νυχτερινά και εξ...


Ποσό ύψους 100.000 ευρώ διεκδικούν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Βόλου. Πρόκειται για χρήματα που τους οφείλονται για νυχτερινά και εξαιρέσιμα του 2014. Σήμερα πραγματοποίησαν ανοιχτή γενική συνέλευση και αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις κάθε Δευτέρα έως ότου δικαιωθούν. Επιπλέον θα προσπαθήσουν να συναντηθούν με τον υπουργό Υγείας, ενώ χθες είχαν συνάντηση με την υφυπουργό Υποδομών Μαρίνα Χρυσοβελώνη και τον βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο και το ερχόμενο Σάββατο θα έχουν συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία. Αν δεν βρεθεί λύση θα διεκδικήσουν τα οφειλόμενα δικαστικά.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου, Κώστας Τράγαλος, οι προαναφερόμενες οφειλές αφορούν μόνο το 2014, καθώς τους είχε δοθεί ποσό που αντιστοιχούσε στο 70% των οφειλών. “Για το 2015 έγινε νομοθετική ρύθμιση ενώ για το 2016 για την ώρα πληρωνόμαστε τα αντίστοιχα ποσά κανονικά”. Επιπλέον ανέφερε ότι το Νοσοκομείο Βόλου διαθέτει ένα αδιάθετο κονδύλι που θα μπορούσε να δοθεί στους εργαζόμενους, όμως αν και το πρότεινε και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου και ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, ακόμη δεν έχει δοθεί απάντηση από το υπουργείο. “Θα αναγκαστούμε να προσφύγουμε στα δικαστήρια, κάτι που πρέπει να γίνει μέσα στο 2016, καθώς μετά δεν θα έχουμε το δικαίωμα να το πράξουμε, καθώς πρόκειται για οφειλόμενα του 2014”, εξήγησε ο κ. Τράγαλος.


Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3536434227999949775

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item